Valami jó módszer arra hogy egy álmom teljesüljön?
Van egy valami amit nagyon szeretnék. De persze nagyon nagy szerencse kell ahhoz hogy megtörténjen. Minden nap próbálkozom,hogy növeljem az esélyem a sikerre, de nagyon nem akar sikerülni :/ De nagyon nagyon bánt ez a kudarc.
Tudnátok valami tanácsot adni,hogy hogyan teljesülhetne az álmom?
Minden nap gondolok a dologra és kérem,hogy bárki,akárki van is oda fenn, irányítja az életem, segítsen nekem, mert ez az egyetlen vágyam. De semmi :(
Kezdek belebetegedni...
Talán az volna a megoldás hogy nem akarom ilyen görcsösen... de úgy érzem létszűkségem hogy akarjam.
Mit tegyek ?
Van. Az, hogy a tőled telhető módon teszel érte.
Csodamódszer, varázsszer nincs.
Mi az álmod?
Miért nem teszel semmit te magad a megvalósítása érdekében, ahelyett, hogy ostoba babonákhoz folyamodsz, és annyira beleéled magad, hogy még be is kattansz közben? Nem lenne jobb visszatérni a realitásokhoz?
Ozmium42
Ilyen válasz után nem mondom el mi az álmom, ne haragudj. És mondtam,hogy minden nap teszek érte.
Ez az Ozmium nem segítőkész, van módszer, amivel növelheted az esélyedet, erre van ez a kategória. Ha ez az Ozmium ennyire földhöz ragadt, egysíkú, akkor válaszolgasson mondjuk a számítástechnika kategóriában.
Az első mód, hogy nem adod fel, minél többet próbálod, annál több az esélyed.
A másik, hogy minden este lefekvéskor friss szerecsenfüvet teszel a párnád alá egy zacsiban.
Több kategóriában is szoktam válaszokat írni, a számítástechnika nem az erősségem, de a természettudományok már igen, és az ezotéria ennek egy vadhajtása, vagy inkább a természettudomány és vallás határterülete.
"A másik, hogy minden este lefekvéskor friss szerecsenfüvet teszel a párnád alá egy zacsiban."
Ez tényleg segítőkész volt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg komolyan gondoltad-e, vagy csak troll vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!