Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valami jó módszer arra hogy...

Valami jó módszer arra hogy egy álmom teljesüljön?

Figyelt kérdés

Van egy valami amit nagyon szeretnék. De persze nagyon nagy szerencse kell ahhoz hogy megtörténjen. Minden nap próbálkozom,hogy növeljem az esélyem a sikerre, de nagyon nem akar sikerülni :/ De nagyon nagyon bánt ez a kudarc.

Tudnátok valami tanácsot adni,hogy hogyan teljesülhetne az álmom?

Minden nap gondolok a dologra és kérem,hogy bárki,akárki van is oda fenn, irányítja az életem, segítsen nekem, mert ez az egyetlen vágyam. De semmi :(

Kezdek belebetegedni...

Talán az volna a megoldás hogy nem akarom ilyen görcsösen... de úgy érzem létszűkségem hogy akarjam.

Mit tegyek ?

2015. márc. 20. 18:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Van. Az, hogy a tőled telhető módon teszel érte.

Csodamódszer, varázsszer nincs.

2015. márc. 20. 18:48
 2/13 Ozmium42 ***** válasza:
70%

Mi az álmod?

Miért nem teszel semmit te magad a megvalósítása érdekében, ahelyett, hogy ostoba babonákhoz folyamodsz, és annyira beleéled magad, hogy még be is kattansz közben? Nem lenne jobb visszatérni a realitásokhoz?

2015. márc. 20. 18:49
 3/13 A kérdező kommentje:

Ozmium42

Ilyen válasz után nem mondom el mi az álmom, ne haragudj. És mondtam,hogy minden nap teszek érte.

2015. márc. 20. 18:55
 4/13 Ozmium42 ***** válasza:
Rendben, hát általános kérdésre nem tudok konkrét választ adni, más sem fog, legfeljebb leírnak valami hókuszpókuszt, akik abban hisznek.
2015. márc. 20. 19:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Nincs rá semmilyen módszer...vagy magad mész elébe a dolognak,vagy senki.
2015. márc. 20. 19:19
 6/13 anonim válasza:
7%

Ez az Ozmium nem segítőkész, van módszer, amivel növelheted az esélyedet, erre van ez a kategória. Ha ez az Ozmium ennyire földhöz ragadt, egysíkú, akkor válaszolgasson mondjuk a számítástechnika kategóriában.

Az első mód, hogy nem adod fel, minél többet próbálod, annál több az esélyed.

A másik, hogy minden este lefekvéskor friss szerecsenfüvet teszel a párnád alá egy zacsiban.

2015. márc. 20. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Hány hete tart ez a "az álmomat beakarom teljesíteni" feladat?Gondolom nem 1 napig,sem 1 hétig.Én is ilyen szituban vagyok és nagyon próbálkozok.Ne hátrálj meg,én is az égiekben bízok,hogy ott fennt rendeződnek a dolgok és ez így is lesz.Számtalan jelet kaptam.Te talán nem vetted figyelembe ezt az érzést?Nem szabad mindjárt feladni.És ne állj egy helyt.Most neked kell lépni.(bár fogalmam sincs mi az álmod,most a saját példámat veszem figyelembe) Imátkozol,gondolsz az álmodra és gondolj a pozitívakra.A terhed tartogasd Mihály arkangyalra és Istenre.Már ha hiszel benne,mert ő nélkülük semmi sem aranyélet.
2015. márc. 20. 19:33
 8/13 Ozmium42 ***** válasza:
94%

Több kategóriában is szoktam válaszokat írni, a számítástechnika nem az erősségem, de a természettudományok már igen, és az ezotéria ennek egy vadhajtása, vagy inkább a természettudomány és vallás határterülete.

"A másik, hogy minden este lefekvéskor friss szerecsenfüvet teszel a párnád alá egy zacsiban."

Ez tényleg segítőkész volt ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg komolyan gondoltad-e, vagy csak troll vagy.

2015. márc. 20. 19:36
 9/13 anonim válasza:
"Kedves" 7-es válaszoló! Nem kell más válaszán gúnyolódni, főleg olyannak, aki nem is válaszolt, csak undokoskodott a kérdezővel. Nem trollkodtam, a szerecsenfű segíthet. Már ha valaki hisz az ilyesmiben. Te nem hiszel benne, de attól én még nem trollkodok.
2015. márc. 20. 19:46
 10/13 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
Én meg szerencsefüvet olvastam :D
2015. márc. 20. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!