Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Spirtuális sátánsizmus. Van...

Spirtuális sátánsizmus. Van itt olyan aki követi? Vagy érdekli?

Figyelt kérdés

2015. márc. 17. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát remélem, hogy senki nem pazarolja rá az energiákat, amiket a jóra és a pozitiv dolgokra is lehetne forditani. Szánalom, hogy valakit ez érdekel... Aztán meg nem érti, hogy miért lesz sz.r az élete. Miért is? Mert ezekre pazarolta az energiáit, nem pedig a saját épülésére vagy környezete boldogítására.
2015. márc. 17. 13:00
 2/8 A kérdező kommentje:

engem is az érdekel hogy köt ki valaki ennél.

mert beleolvastam. be van állítva úgy az egész hogy

ez nem is az a sátánizmus hanem tök jó minden meg légy szabad. közben meg fekete mágiáról írnak

2015. márc. 17. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Én átkozódtam Kozsó módra, mert döglégy szállt rá az új sérómra.
2015. márc. 17. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
2015. márc. 17. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Sátán nem létezik.

Sátánizmus nélkül is tudsz logikus és élvezet alapu lenni.

2015. márc. 17. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Én még mindig azt mondom: A spiritsoferidu, churchofsatan, joyofsatan, lavey, spirituális, és minden ilyennek, semmi köze az eredeti sátánizmushoz!
2015. márc. 21. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Én követem. Óvatosan kell használni a mágiát és ennyi a lényege. Dimenzió dimenzió hátán... a keresztény isten pedig egy lélekzabáló dög... a kereszténység templomok építésével köti le az energiahálózatokat. Ha rengeteg ember van aki nem hisz "istenben" akkor az megpróbál katasztrófákat előidézni, háborút illetve természetbelieket. Ekkor lesz az emberek jó nagy része "hívő". Több mágia létezik. Vannak veszélyesebbek is, azokkal fokozottan kell vigyázni. A démonok semleges lények, tehát, ahogy te viszonyulsz hozzájuk ők is úgy fognak hozzád :)
2015. ápr. 11. 12:54
 8/8 W.Timea válasza:

A demonok nem semlegesek es meg mielott valaki felreertene, nem asztralis lenyek. A Demonok es Satan is husver lenyek, nordikus tipusu foldonkivuliek az Orion csillag-rendszerben elnek.

" Én még mindig azt mondom: A spiritsoferidu, churchofsatan, joyofsatan, lavey, spirituális, és minden ilyennek, semmi köze az eredeti sátánizmushoz!"

Church of Satan-t Lavey alapitotta es ateistak. Nem keverendo ossze a spiritualis satanizmussal, ami a valodi satanizmus hiszen az osi erdeti pogany vallasok osszessege. Egy odinista vagy egy Bohn-buddhista is satanista peldaul.

Az osszes primordialis tradicio valojaban satanista.

Eleg sok helyen latom ezeket leirva, akar tudatlansagbol akar szandekos megtevesztesbol irjak, karosnak tartom.

A kerdezonek:

En is spiritualis satanista vagyok. Ha komolyan erdekel, akkor irhatsz privatban, illetve ajanlanam az Elysium 666 es a Spirits of Eridu blogokat valamint a Joy of Satan fooldalat es a tobbi tarsoldalat is.

joyofsatan.org

2015. júl. 4. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!