Járnátok olyan lánnyal, akinek kinyílt a harmadik szeme?
Figyelt kérdés
Ez spirituális dolog, ha valaki nem tudná.:)
Csakra dolog.
2015. márc. 12. 20:05
31/39 anonim válasza:
Simán, vannak küklopsz ismerőseim is. Csak az a baj hogy messze laknak, tudod ahol a kurta farku malac kur.
32/39 Legoman válasza:
A harmadik szem a 6. csakra a 7 fő csakrából. Ha ezek közül egy is bezárul, akkor az illető meghal. Ezért is hülyeség azt mondani, hogy harmadik szemet kinyitni, mert eleve nyitva van, ha nem lenne nyitva, akkor már nem élne az illető.
33/39 anonim válasza:
Én abszolút nem járnék egy olyan lánnyal, akinek nem nyílt fel a harmadik szeme, sőt ez nálam alap követelmény! A négy szeműeket már ne is említsem .DDDD
34/39 anonim válasza:
Miért, te járnál küklopsszal?
35/39 anonim válasza:
Legomanka téged az imént kerestek abból a sárga házából. Azt mondtam, hogy most nem vagy otthon, magadon kívül vagy. Na milyen gonosz vagyok már? xDDD
36/39 A kérdező kommentje:
A küklopsznak csak egy szeme van.
2015. márc. 13. 18:13
37/39 A kérdező kommentje:
Olyan tudatlanok az emberek, te jó Isten. :(
2015. márc. 13. 18:14
38/39 anonim válasza:
39/39 anonim válasza:
Hát te se vagy valami észlény ha az ide járó trollok hozzászólásai alapján alkotsz véleményt az emberekről. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!