Arolo kartesztet hogyan oldjátok meg ha az illetőnek fájdalmas felemelni a kezét hozzá?
Ket fele keppen.
1. Kell egy kozvetito aki rateszi a kezet a vizsgalando szemelyre, es rajta kell vegezni a tesztet.
2. Izomteszt, nem kar teszt, csak karon a legegyszerubb elvegezni. Barmelyik testreszen mukodik, ami izommal ellen tud allni.
Neked azt kell ellenorizni, hogy a test mikor jelzi azt amire szuksege van.
Hogy teljesen tiszta legyen: Van a paciens, van a kozvetito, es van a tesztelo. A paciens lehet magatehetetlen, mozgaskorlatozott, serult, kisgyerek ..., akkor lehet hasznalni a kozvetitot. Egymas mellett fekszenek, a kozvetito rateszi a kezet a szivcsakrara, a masik kezevel el lehet vegezni a tesztet. A kozvetito nem szakithatja meg a kapcsolatot amig a teszt tart, kulonben teves eredmeny alakulhat ki.
Sok sikert kivanok, remelem segitettem.
En nem igazan norol beszelnek, hanem egy magatehetetlen betegrol, akit eppen kezelni akarnak.
Ha te ebben mast latsz az a te hibad, es szegyelheted magad.
Én szégyelljem magamat azért mert prűdek az emberek?
Nem én nem engedem meg, hanem a nők! Gondolkodj mielőtt fröcsögsz!
Tudod mit csinal mondjuk egy nogyogyasz? Mondjuk a te vilagodba nem hiszem hogy belefer egy ilyen fajta vizsgalat mert ugye a nok prudek. Nagy tudasod le bir nyugozni. Ha hiszed ha nem aki felkeres egy termeszetgyogyaszt, az vagy tisztaban van azzal hova megy, vagy erdeklodik es tisztaba jon vele mire szamithat. A te zavaros gondolatmeneted, nem csak engem sert, es haborit fel, hanem minden gyogyitot. Neked a gyogyitashoz semmi kozod, ilyen mentalitassal, ugyhogy nem tudom mit keresel ezen az oldalon. Hacsaknem "frocsogni" jarsz ide.
Tovabbiakban tobb idiota megnyilvanulasra nem kivanok reagalni.
Meg egy aprosag, a kerdezotol elnezest kerek, hogy egy igen mely inteligencia szintu "ember" egyugyu megnyilvanulasat mely felhaborodasomban komolyan vettem es offoltam ezt a topicot. A valaszomat megadtam, ha netan valami kerdes meg felmerulne, azt nagyon szivesen tudasom szerint, de csak privatban.
Megegyszer elnezest kerve, maradok tisztelettel: Advil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!