Azt mondják hogy az illuminátusok irányítják a világot,terveik közt szerepel a népességcsökkentés(90%-al,500 millióra)kirobbantani a 3.világháborút,járványokat előidézni,pénzügyi összeomlást és világméretű gazdasági válságot okozni stb...ezek a rémisztgetések mennek a neten,utána lehet olvasni,hinni lehet benne vagy nem, ebbe most ne menjünk bele...
Lényeg,hogy ha valóban Ők uralnak mindent,és mindenkit akkor ezeket a terveket miért nem valósították meg eddig?
Ezek szerint mégsem mindent Ők uralnak?
Ki akadályozza meg Őket a terveik kivitelezésében,és hogyan?Mit gondoltok?
2015. febr. 27. 16:46
1/5 vattacukor elefánt válasza:
Biztos a szabadkőművesek :D A népességcsökkentés valahol érthető, a többi dolog meg ennek a kivitelezéséhez köthető (szerintem) :D Pénzügyi összeomlást viszont minek? Pénz alapú társadalomban élünk, és ha ővék a legnagyobb hatalom, akkor az azt jelenti hogy övék a legtöbb pénz. Egy gazdasági válságban elveszítenék ezt a hatalmat, és nem hiszem hogy céljuk lenne. Persze ha van annyi eszük hogy uralják a világot, akkor lehetnek olyan céljaik amiket mi nem értünk. Másrészt viszont, miért ragaszkodnak rengetegen ahhoz hogy valaki uralja a világot? Tudom, az ember alapvetően úgy van beállítva hogy minél hihetetlenebb valami annál könnyeben elhiszi azt, de sokkal logikusabb az hogy minden (majdnem) olyan amilyennek látjuk.
2015. febr. 27. 18:54
2/5 anonim válasza:
A népesség növekedésének arányosnak kell lenni a termeléssel illetve a javak elosztásának igazságosságát támogatni kell.
Most is mindenki ki van szolgáltatva sokaknak.
Szívesebben élnél egy törzsben?
2015. febr. 27. 19:58
3/5 anonim válasza:
10 milliárdért bevennéd a szádba egy bácsi fütyijét? Ennél is többért megölnéd a családod?
Ha sok pénzed volna kihasználnál másokat?
2015. febr. 27. 20:01
4/5 vattacukor elefánt válasza:
Úgy érzem az utolsó két hozzászólás nekem szólt. Nem azt írtam, hogy én támogatom a népirtás ötletét, hanem azt hogy megértem, hogy mások miért látják értelmét. A népesség növekszik, a termelésnek arányosan kellene vele növekedni, de a Föld ezt a terhelést nem képes megtartani, anélkül hogy az ökoszisztéma egyensúlya fel ne borulna, ezért 90%-t ölnének meg hogy 10-t megmentsenek, drasztikus és talán elkerülhető, de a lehetősége megvan. A másik meg. Nem kell megölnöd a családod pénzért, megvesznek más embereket (katonákat), egész hadseregeket, bármit pénzből. Nem olyan dolgokra vesznek rá amit nem tennél meg, hanem amit igen, és amit te nem tennél meg, azt lehet hogy más igen.
2015. febr. 27. 21:39
5/5 anonim válasza:
én már rég megtettem volna ezeket a lépéseket a helyükben. minek ****ozni? így csak fölöslegesen kockáztatnak, ha megtehetnék, mert egyre több ember egyre több vetélytárs aki átveheti a globális hatalmat. ha meg nem ilyen ****ék, akkor biztos nem tudják megcsinálni, amire én kis esélyt látok. énsem értem őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!