Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Különös fényeket láttam. Mi...

Különös fényeket láttam. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Bementem a wc-re hogy el végezzem a dolgomat, de észre vettem hogy a jobb oldali falon mintha lenne valami bogár mert nagyon gyorsan végig futott valami a falon. (Nagyon kicsi a wc) Oda néztem és egy kicsi fény volt amiből egyre több lett. A levegőben és a falon is repkedtek. Kb 10-15 mp-ig repkedtek de utána egyre kevesebb lett belölük és el tüntek.

Mi lehet ez? Nagyon furcsa volt.

2015. febr. 12. 07:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Kasai sejtem mire gondolsz de ezek a fények úgy csillogtak mint a csillagok. Amúgy meg álltam és nem "szartam" . Annyira meglepödtem hogy csak a fényeket néztem és álltam egy helyben.

Értelmes válaszokat köszönöm! Ment mindenkinek a zöld kéz.

2015. febr. 12. 13:13
 12/19 anonim válasza:
ha tényleg úgy csillogtak mint a csillagok akkor tényleg a szemedben lévő fehérje csapódott ki és attól keletkezett (lehet rosszul írtam de így emlékszem mert így hallottam)
2015. febr. 12. 13:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia.Lehet hülye kèrdès de nincs rajtad flitteres ruha?Az is így visszaveri a fènyt...:-)
2015. febr. 12. 14:03
 14/19 anonim ***** válasza:
39%

Igen azokról a fényekről beszélek, amik tényleg csillagoknak tűnnek, és cikáznak mintha az életük múlna rajta.

A szemben kicsapódó fehérje elég magas testhőmérsékletet feltételezne. Ha a szemlencsében felszaporodik a fehérje, az szürke hályogot okoz, ami látásromlással jár együtt. Ez viszont nem állandó, nem helyhez kötött, hanem nagy sebességgel cikázó jelenség. A szemben valószínűleg semmilyen különösebb változás nincs. Ha hallucináció lenne, akkor is agyi, nem pedig szemet érintő inger lenne.

Kicsit más. Olvastam valami nagyon szaklapban, hogy ha felnézel az égre, és ezeket látod, azok a földre le nem szállt angyalok, meg lelkek. Ezen mondjuk én is megfejeltem az asztalt. Ezzel az erővel egy papírlap is tele lehet angyallal, vagy a fürdőszoba. A teozófia, és néhány keleti ezoterikus buddhista, és hindu irányzat szerint ez a** látható formája, az életerő azon része, ami szabad szemmel is megpillantható. A teozófusok erre tudományosabb magyarázatot próbáltak adni. A napfény által gerjesztett, és így nagyobb laza kötésű csomókba rendeződő oxigénmolekuláknak írták le. Ezt összefüggésbe hozták a keleti tanítással, miszerint az életerő egyik fő forrása a lélegzet.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2015. febr. 12. 14:05
 15/19 A kérdező kommentje:

Kasai nagyon nagyon szépen köszönöm a sok választ! :)

Ezek szerint ez teljesen normális? Remélem nem az angyalok és a lelkék fénye volt :D Nem volt rajtam flitteres ruha. Fekete vagy zöld ruhába voltam.

2015. febr. 12. 15:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Normális. Ha valaki kicsit gyakorolja, bármikor láthatja. Vannak helyzetek, amikor spontán is látod őket, de ez nem a környezettől függ, hanem a te állapotodtól.
2015. febr. 12. 16:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Ajaj, biztos túl sokat vettél be abból a bizonyos LSD-ből.
2015. febr. 12. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
*insert random lsd-s poén here*
2015. febr. 12. 16:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszönet Kasainak, amiért mára biztosította a napi böszmeség-adagomat.
2015. febr. 13. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!