Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudatos álmodók, ez mi volt?...

Tudatos álmodók, ez mi volt? Lent.

Figyelt kérdés

Valaki tudja mi volt ez?

Szóval felébredtem egy normál álomból. Gondolom visszaalszok még. Pár perc múlva az utcánkból sétálok le. Közben a tudatomnál vagyok. Felébredtem és gondoltam megint visszafekszek, bár hallottam, hogy beszélnek a szüleim igazából (!) és kb. 5-10 mp múlva az utcánk másik oldaláról sétálok felfel é. Ez így ment, persze mostmár más is van nem csak sétálok) még 5-ször. Utoljára már sokat forgolódtam és hangosak voltak körülöttem. Ja elfelejtettem írni, hogy úgy ébredtem fel először a rendes álmomból, hogy a kistesóm rám ejtette a telefonomat.. xd Ezek a kis valami álmok (?) kb 4-5 percesek voltak. 6-8 ilyen álmom volt ma egymás után. Amikor felkeltem az álmok között kicsit kinyitottam a szemem és átfordultam. Este fél eg körül feküdtem le és ezek 9 előtt pár perccel kezddődtek. Azt gondolom /gondoltam,  hogy lehet, hogy a tesóm miatt egy véletlen WBTB -vel keltem fel és DEILD-el folytattam. Csak hogy nem 5-6 órát aludtam és a DEILDnél nem szabad mocorogni meg kinyitni a szemet.. Szóval mi ez? Vagy milyen technikát csináltam meg véletlen? xd

Amúgy elfelejtettem az elején köszönni és telefonon nem tudok visszamenni az elejére (?) "Sziasztok "

Ezt én írtam csak bemásoltam..

2014. aug. 30. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Sikeresen hoztál létre asztrál testet.
2014. aug. 30. 22:30
 2/5 Napfonat ***** válasza:

"Sikeresen hoztál létre asztrál testet."

Asztrál teste mindenkinek van! Még a kutyáknak/macskáknak is! Sőt! Minden érző lénynek!

2014. aug. 31. 10:21
 3/5 Napfonat ***** válasza:

Kérdező!

Ez álom volt az álomban! Ilyenkor vélhetőleg asztrálprojekció történt veled álmodban, nem pedig "asztráltestet hoztál létre". Gyakran fordul elő velem is ilyen, bár az enyémek legtöbbször félelmetesek.

2014. aug. 31. 10:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem hinném, hogy álom volt az álomban. Mindegyik után megnéztem a tenyerem és a szőnyeget. Egyeztek.
2014. szept. 2. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Minden szabály megszeghető!

DEILD-ben nem javasolt mozgolódni, de ha nem zökkent ki, attól még működni fog.

Amíg nem ismertem a "szabályokat", addig én is forgolódtam, helyezkedtem egy-egy álomszakasz között... :)

Projekciónál a kilépés és a visszatérés elég sajátságos tapasztalat... szerintem valamelyikre emlékezned kellene, ha projekció volt.

2014. szept. 13. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!