Hogyan szüntethetném meg a sötétben való félelemérzetemet?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 05:31
11/19 anonim válasza:
Próbáld logikusan felfogni. Az ajtó, ablakok zárva, ha bárki lenne a házadban, annak a betörési zaját észre vetted volna. El kell hinned, hogy egyedül vagy, képzeld el a lakást világosban. Most ugyanaz a helyzet, csak sötét van.
12/19 anonim válasza:
Tudsz gyakorolni is. Nálunk a fürdőben belül van a villany. Megpróbálhatod, hogy magadra csukod a fürdőt megnyugszol és lekapcsolod a villanyt. Nézegeted a sötétet, ha nagyon félsz felkapcsolod. Próbálhatod egyre tovább bírni. A végén rájössz, hogy semmi sincs ami próbálkozik megtámadni.
13/19 Missi_Key válasza:
Próbálj meg összebarátkozni a szörnyekkel a szekrényben...majd ők megvédenek ha legközelebb félsz. Nekem bevált... Igaz néha még meg-meg harapnak, de már csak elvétve..
14/19 anonim válasza:
- először is tudatositsd magadban azt , hogy a ház üres csak a képzeleted az ami játszik az agyaddal
Szellemek és egyéb lények nem léteznek bizonyitottan, tehát amig nem bizonyitják létezésüket hivatalosan addig csak mese mind
- egy éjjelilámpa legyen melletted kéznél amit fel tudsz kapcsolni ha szükséges azonnal, hogy felmérd, hogy tényleg senki nincs a szobádban
- Ne stresszeld magad olyan dolgoktól amik a félelmet kiválthatják belőled de látom, hogy irtad, hogy nem nézel pl horrorfilmeket ami jó
15/19 anonim válasza:
Lehet még segítséget kérni, elképzelni, hogy Jézus veled van.
Nem baj, ha nem vagy vallásos, képzeletbeli szörnyek ellen egy képzeletbeli(külön téma, ne menjünk bele, hogy létezik-e) barát is segíthet. A lényeg a tudat kontrollálása.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm (ismét) a válaszaitokat.
2015. febr. 3. 14:03
17/19 anonim válasza:
Kapcsold fel a villanyt! Ha spórolni akarsz, fütyöréssz! Legjobb pedig a sötétben aludni.
18/19 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok és még mindig rettenetesen félek a sötétben, de gyanítom azért mert fiatalabb koromban rengeteg horrorfilmet néztem, szerettem félni, de aztán valahogy túlpörgött a félelem és kórossá vált, és azóta sem tudok megszabadulni tőle. Kolis vagyok, éjszaka ha valaki jön a folyosón mindig megijedek tőle, amikor kimegyek mosdóba, vagy épp akkor jön be amikor én kimennék. Mindig égetem a villanyt, és nem tudok semmit se tenni ellene, kinevetnek és nem hiszik el, hogy tényleg félek. Sőt, direkt ijesztgetnek, van amikor annyira megijedek, hogy nem tudok mást tenni, elkezdek sírni. Ha valakinek van valami ötlete, hogy tudnék ettől megszabadulni, annak nagyon örülnék. :(
19/19 anonim válasza:
én is ugyan ebben a helyzetben vagyok,nekem egy megszentelt karkötő segít ha abban alszom akkor nyugodtabb vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!