Ismeri valaki a Remee maszk működési elvét? Pontosabban a használatának helyes beüzemelését?
Köszi a linket Dubitus , de ez sajnos sokat nem segített rajtam . Igazság szerint a maszk nem az enyém , hanem kölcsönbe van , mert a gazdája a jó angol tudása ellenére sem jött rá a működtetésére . Az én angolom meg majdnem egyenlő a nullával , így a videókból nem sokat értek .
beüzemelési gondjaim vannak , erre kellene rájönni . lenne itt pár kérdés :
1 - Finomhangolás nélkül is használható ? - ( ez a számítógépes beállítás nélkül értendő )
2 . A lépésekre lenne szükségem , mert amit a mellékelt használati utasításból kivettem , azzal nem jutottam előrébb , azaz ez azt jelenti , hiába kapcsolom be , és mennek végig a ledes villogások ez után sajnos semmi sem történik . Egyáltalán milyen időközönként kellene alapból felvillannia , be lehet ezt állítani ?
2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!