Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Reikisek! Van köztetek olyan,...

*fánika* kérdése:

Reikisek! Van köztetek olyan, aki tanult reikit, és lenne ideje engem megpróbálni távreikizni?

Figyelt kérdés
Szkeptikusok kíméljenek. Két éve próbálok megoldást találni az egészségügyi gondomra, két éve állandó fájdalommal élek. Egyelőre úgy fest a dolog, hogy gyógyszer nincs a problémámra, a műtétet meg nem vállalják a dokik.
2015. jan. 26. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Ma már minden fán terem egy reikis. :)))

Miért nem keresel egyet fel, ha ennyire kellene ez neked?

De legyél tudatában annak, hogy az energiakezelés önmagában nem gyógyít, csak elősegítheti a gyógyulást. (még mielőtt túl nagyot csalódnál 10 ezrek kifizetése után)

2015. jan. 27. 06:48
 2/3 homo ludensz ***** válasza:
100%
Ha Pesti vagy és eljössz én ingyen és bérmentve megkezellek akár hetente többször is.Nejem is reikis én is de soha még egy forintot sem fogadtunk el a kezelésért.
2015. jan. 27. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:
én is a személyes kezelést javaslom a távkezelés helyett. Tégy valamit magadért!
2015. febr. 16. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!