Ha meglenne a képességed hogy mások fejébe láss, tudd mire gondolnak, mit kezdenél vele?
Figyelt kérdés
Ha nekem meglenne, 1000% hogy azokat akiket utálok kikészíteném. Egész nap mondanám hogy most mire gondol, kutakodnék a fejében, kikészíteném...
Csalnék a vizsgákon, meghódítanám a legszebb csajt, milliomos lennék, mert tudnám pár ember bankkártya PIN kódját.
Szerintem ilyen képességgel a lehetőségek határtalanok lennének.
2015. jan. 26. 15:06
12/20 anonim válasza:
Egyébként én csak idegenek ellen használnám és lehetőleg diszkrét pénzszerzésre, első körben arra tudok gondolni, hogy pókerversenyeken indulnék.
13/20 anonim válasza:
Egyrészt, ha valaki utál, így megtudnám, hogy mit gondol rólam és jól beolvasnék neki. Meg tudnám azt is, hogy ki mit akar mondani rólam a másiknak és gyorsan tudnék cselekedni ellene.
Megtudhatnám, hogy ki mire vágyik és, ha kedvelem az illetőt, akkor meglepem azzal az ajándékkal, amire gondolt, hogy szeretne (pl: macska). :)
14/20 DarkLantern válasza:
Simán zsarolnám a világ vezetőit, és még pár gazdag embert.
15/20 anonim válasza:
Végre össze tudnék ismerkedni egy gyönyörű lánnyal akinek minden gondolatát kielégíteném és a kedvére tennék, kényeztetném. Kapcsolatba lépnék kómás betegekkel és elmondanám a családjának mire gondol. Megérteném a nőket és lefordítanám a világnak férfi nyelvre. Megérteném, hogy a gonosz gazdag embereket mi vezértli és megpróbálnám jobb belátásra bírni. Megértném az állatok valamint az UFO-kat. Boldog lennék.
16/20 Spilerke válasza:
Ha meglenne ez a képességem beállnék az ezo tévésekhez dolgozni és minden percben keresnék 400-500 forintot. Néhanapján feljönnék ide a GYIK-n, és beárulnám a csaló ezósokat, akik azzal menőznek itt, hogy ők földönkívüliekkel ilyen olyan természetfeletti lényekkel tartják a baráti viszonyt kiírnám ide a valódi nevüket telefonszámukat egyéb adataikat stb. :D általában sokat szoktam pókerezni milyen jó lenne már tudni mások lapjait, tudni mire gondol a másik egy vagyont keresnék :D
17/20 anonim válasza:
15-ös, megelőztél. 56 éves vagyok, közel 50 kapcsolattal a hátam mögött. Mindig tudtam a nőkkel beszélni, de sohasem tudtam megérteni, megfejteni a logikájukat. (Vagyis inkább a logikátlanságukat.) Boldog házasságban élek, de biz'isten, egy ilyen képesség birtokában ez lenne az első dolgom.
18/20 Spilerke válasza:
Ahogy olvasom a legtöbben azt akarják tudni mire gondolnak a nők, hát nálam nem az lenne az elsődleges cél. Szerintem sokszor jobb, ha nem tudjuk mire gondol a másik talán a vége szakítás volna pláne olyan nő gondolatai lehetnek veszélyesek ránk férfiakra nézve, akiknek sokszor be nem áll a szája, aki állandóan beszél és mondja, és mondja, és mondja borzalmas volna. Már volt szerencsém egy ilyenhez sokszor amikor beszélt hangosra vettem a zenét és hecetről hallgattam még az is csoda, hogy nem őrültem meg komolyan mondom az a lány olyan volt, mint egy magnószalag mindegyik ellenségemnek egy ilyen feleséget kívánok, de jobb, ha nem tudjuk mire gondol a másik még a végén megfojtanánk egymást.
19/20 anonim válasza:
Megtudnám, hogy ki az igaz barát a sok közül. Hogyha elérek egy célt az életben az illető a gondolatában a kezemet törné, vagy őszintén gratulálna! Az előbbit leépíteném magam körül, utóbbival, megerősíteném a kapcsolatot!
20/20 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ennek csak pozitív oldala lenne, főleg ha látnád mit gondolnak rólad ami esetleg nem minden esetben pozitív. Nézd meg a Mi kell a nőnek c.filmet, az ad némi támpontot milyen érzés lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!