Én már várom a halált, olyan izgi hogy nem tudom mi fog történi, ti is várjátok?
Én nem várom, mert türelmes vagyok, és tisztában vagyok vele, hogy úgyis eljön, ráadásul én azért szeretek élni is.
De érdekel a halál, kíváncsi vagyok, hogy milyen és mi van utána. De hát ki nem kíváncsi?
Hiába kiváncsiskodtok, mi van a halál után.
Én meg fogom tudni, ha van a halál után élet, de az abban hívők soha nem, hogy nincs!
látom te se vagy egy életvidám ember
kb. én is ugyanígy vagyok vele
:D ez jó ez a kérdés
"meg legalább vége lesz ennek a dögunalmas életemnek, úgyse tudok magamal mit kezdeni, csak szenvedek, nem nekem lett ez kitalálva!"
na és odaát mit kezdesz majd magaddal? :D ha itt is unatkozol sztem ott is megesz az unalom
de tegyuk fel hogy azután az orokkévalóságig tart a lét. bele fogsz zavarodni:D
ha meg ujjászuletés van akkor meg a mennyekbéli gyakorikerdesek.hu-ra a kovetkező kérdést fogod kírni:
"Én már várom az újjászuletést, olyan izgi hogy nem tudom mi fog történni, ti is várjátok?
meg legalább vége lesz ennek a dögunalmas túlvilági lét, úgyse tudok magammal mit kezdeni, csak szenvedek, nem nekem lett ez a menny kitalálva!"
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!