Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Én már várom a halált, olyan...

Én már várom a halált, olyan izgi hogy nem tudom mi fog történi, ti is várjátok?

Figyelt kérdés
meg legalább vége lesz ennek a dögunalmas életemnek, úgyse tudok magamal mit kezdeni, csak szenvedek, nem nekem lett ez kitalálva!

2015. jan. 23. 17:16
1 2
 11/19 piriiiii ***** válasza:
75%

Én nem várom, mert türelmes vagyok, és tisztában vagyok vele, hogy úgyis eljön, ráadásul én azért szeretek élni is.

De érdekel a halál, kíváncsi vagyok, hogy milyen és mi van utána. De hát ki nem kíváncsi?

2015. jan. 23. 19:21
 12/19 anonim ***** válasza:
8%

Hiába kiváncsiskodtok, mi van a halál után.

Én meg fogom tudni, ha van a halál után élet, de az abban hívők soha nem, hogy nincs!

2015. jan. 23. 19:50
 13/19 3005 válasza:
42%
Tömeges öngyilkosságban benne lennék
2015. jan. 23. 19:55
 14/19 huskyloverapach ***** válasza:
56%
Tömeges öngyilkosságg hmm mekkora nézetsége lenne és aki föltölti?? Mennit fog keresen én is benne vagyok
2015. jan. 23. 20:35
 15/19 anonim ***** válasza:

látom te se vagy egy életvidám ember

kb. én is ugyanígy vagyok vele

2015. jan. 24. 14:58
 16/19 anonim válasza:
benne vagyok en is sracok!!!!!
2015. jan. 24. 15:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Most ne akarjatok itt már meghalni nekem srácok,még itt az élet élvezzük amíg lehet,mert a halálból már nincs vissza út.:-D
2015. jan. 24. 17:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

:D ez jó ez a kérdés

"meg legalább vége lesz ennek a dögunalmas életemnek, úgyse tudok magamal mit kezdeni, csak szenvedek, nem nekem lett ez kitalálva!"

na és odaát mit kezdesz majd magaddal? :D ha itt is unatkozol sztem ott is megesz az unalom

de tegyuk fel hogy azután az orokkévalóságig tart a lét. bele fogsz zavarodni:D

ha meg ujjászuletés van akkor meg a mennyekbéli gyakorikerdesek.hu-ra a kovetkező kérdést fogod kírni:

"Én már várom az újjászuletést, olyan izgi hogy nem tudom mi fog történni, ti is várjátok?

meg legalább vége lesz ennek a dögunalmas túlvilági lét, úgyse tudok magammal mit kezdeni, csak szenvedek, nem nekem lett ez a menny kitalálva!"

:DD

2015. febr. 1. 17:19
 19/19 anonim válasza:
Ne siess meghalni, hanem inkább élj úgy, hogy ne kelljen megbánnod semmit, ammit tettél :) Senki sem tudja mi van Odaát :) A "fény az alagút végén" lehet hogy egy szülőcsatorna,a fény pedig a szülészeti osztály neon lámpája és, amikor újraszületsz olyan életet kapsz, amelyet az előző élettel kiérdemeltél :)
2016. febr. 25. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!