Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti is nagyon várjátok már...

Ti is nagyon várjátok már december 21-ét?

Figyelt kérdés
Én nagyon. Alig várom, hogy ismét bedőljön egy ezotémás tan, ezofórumos jajveszékelés, pánikkeltés és butaság.
2012. júl. 3. 22:26
1 2
 1/20 Dxeno ***** válasza:
100%
Amikor a félőrült világ rohangál majd az utcán nyáldazva,habzó szájjal,akkor én megyek fosztogatni. Jó lesz. Másnap reggel full HD LED 3D tv-n fogok a zsírúj XBOX 360al,és a PS3al gamelni. Fajintos lesz,az egyszer biztos
2012. júl. 3. 22:35
 2/20 anonim ***** válasza:
Röhögve nézem végig a 2012 ről szóló katasztrófafilmet.
2012. júl. 3. 22:35
 3/20 anonim ***** válasza:
Beidéztem a napokban Az időtér könyve című műből. Ebben ez a nevezetes nap többször is szerepel. Hangsúlyozom, a szerző NEM szkeptikus, nem kritikával nyúl a témához, hanem nagyon is ebbe a rovatba illó módon. A maja naptárról is ér bőségesen. Ám egy szó nem esik sem világvégéről, sem reptoidokról, sem ufókról.
2012. júl. 3. 22:46
 4/20 Dxeno ***** válasza:
100%
Betolod a "Final Countdown" című számot,és azt hallgatod,miközben beleznek ki a zombik/reptoid/csillámf*szlámák
2012. júl. 3. 22:50
 5/20 anonim ***** válasza:
Ha valami történni is fog, az biztos nem december 21.-én lesz. A gergely naptár csak az emberiség találmánya, ami ráadásul nem is pontos mert egy csomó év kimaradt. Tehát semmire nincs hatással a naptárunk.
2012. júl. 3. 23:01
 6/20 anonim ***** válasza:
Így van, de hidd el, nem fog bedőlni... Jön majd valami magyarázat arra, hogy jaj csak elkanyarodtak a reptoidok, megkegyelmeztek az istenek, satöbbi... Sajnos.
2012. júl. 3. 23:06
 7/20 anonim ***** válasza:
én az ezotéria kérdéseket várom GYIK-en azon a napon :DDD *trollface*
2012. júl. 3. 23:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Miért van olyan érzésem, hogy mindenki (ezós és szkeptikus) a karácsonyi vásárolgatás lázában meg fog feledkezni az egészről...? :)
2012. júl. 3. 23:30
 9/20 anonim ***** válasza:
Igen, mert 3 nappal később már itt a Jézuska!
2012. júl. 3. 23:44
 10/20 anonim ***** válasza:
55%

Azért választottuk 21-ét, hogy ne adjuk meg az embereknek a karácsony örömét. Mi nem ünnepelünk karácsonyt.

Üdv,

Reptoid Alparancsnok

2012. júl. 3. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!