Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti is nagyon várjátok már...

Ti is nagyon várjátok már december 21-ét?

Figyelt kérdés
Én nagyon. Alig várom, hogy ismét bedőljön egy ezotémás tan, ezofórumos jajveszékelés, pánikkeltés és butaság.
2012. júl. 3. 22:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Komolyan jo lenne ha megtortenne.. Haljon ki az egesz emberiseg.

Ha megsem, afterpartyn leszek.

2012. júl. 3. 23:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Remélem a reptoidok elfogadnak rabszolgájuknak.
2012. júl. 3. 23:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez jó, van az oldalon kb. 2-3 ember, aki hisz ebben és igazából a nagy többség aki nem hisz benne, tartja fenn ezt a témát :D
2012. júl. 4. 01:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen, de csak azért mert fogadtam! :))) ( Jól fogok járni .. x"DD)
2012. júl. 4. 09:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Ém már nem győzőm kivárni december 21. ét . csak sajnos valoszinűleg akkor se lesz semmi. ha én és akiket kiválasztok életben maradjanak akkor jőhet a világvége de szerintem nem fog.
2012. júl. 4. 09:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban utána kéne nézni a dolgoknak azután szapulni az ezoterikával foglalkozókat. Csillagászati szempontból is meg van magyarázva az a dátum. Nézz utána, hajrá;)
2012. júl. 4. 13:24
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Én már hallottam valami magyarázatot a TV-ben, hogy lehet, hogy elszámolták, és csak 2020 környékén lesz.Tuti, hogy ezt fogják üvöltözni véresen habzó szájjal az ezósok.
2012. júl. 4. 16:22
 18/20 anonim válasza:
a szomszédom már meghívott a pincéjébe tulélni , de előre megmondta ha a kutyám odaszarik két lábbal b@sz ki a bejáraton
2012. júl. 6. 15:17
 19/20 anonim ***** válasza:
A valódi "ezótémás" tan nem fog bedőlni, mivel az univerzum és a környezetünk nem alkalmazkodik semmilyen emberi időmeghatározó eszközhöz. Tehát csak a hülyeségek és a babonák fognak megdőlni, semmi más.
2012. júl. 6. 15:51
 20/20 Shai-Hulud ***** válasza:

Valami biztosan fog történni, ennek már vannak komoly előjelei is.

Például innen rejtélyes módon eltűnt néhány válasz.

Szerintem ez is az elkövetkező világvégére utal!!!

Mindenki meneküljön!

2012. júl. 6. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!