Ti is nagyon várjátok már december 21-ét?
Figyelt kérdés
Én nagyon. Alig várom, hogy ismét bedőljön egy ezotémás tan, ezofórumos jajveszékelés, pánikkeltés és butaság.2012. júl. 3. 22:26
11/20 anonim válasza:
Komolyan jo lenne ha megtortenne.. Haljon ki az egesz emberiseg.
Ha megsem, afterpartyn leszek.
12/20 anonim válasza:
Remélem a reptoidok elfogadnak rabszolgájuknak.
13/20 anonim válasza:
Ez jó, van az oldalon kb. 2-3 ember, aki hisz ebben és igazából a nagy többség aki nem hisz benne, tartja fenn ezt a témát :D
14/20 anonim válasza:
Igen, de csak azért mert fogadtam! :))) ( Jól fogok járni .. x"DD)
15/20 anonim válasza:
Ém már nem győzőm kivárni december 21. ét . csak sajnos valoszinűleg akkor se lesz semmi. ha én és akiket kiválasztok életben maradjanak akkor jőhet a világvége de szerintem nem fog.
16/20 anonim válasza:
Szerintem jobban utána kéne nézni a dolgoknak azután szapulni az ezoterikával foglalkozókat. Csillagászati szempontból is meg van magyarázva az a dátum. Nézz utána, hajrá;)
17/20 anonim válasza:
Én már hallottam valami magyarázatot a TV-ben, hogy lehet, hogy elszámolták, és csak 2020 környékén lesz.Tuti, hogy ezt fogják üvöltözni véresen habzó szájjal az ezósok.
18/20 anonim válasza:
a szomszédom már meghívott a pincéjébe tulélni , de előre megmondta ha a kutyám odaszarik két lábbal b@sz ki a bejáraton
19/20 anonim válasza:
A valódi "ezótémás" tan nem fog bedőlni, mivel az univerzum és a környezetünk nem alkalmazkodik semmilyen emberi időmeghatározó eszközhöz. Tehát csak a hülyeségek és a babonák fognak megdőlni, semmi más.
20/20 Shai-Hulud válasza:
Valami biztosan fog történni, ennek már vannak komoly előjelei is.
Például innen rejtélyes módon eltűnt néhány válasz.
Szerintem ez is az elkövetkező világvégére utal!!!
Mindenki meneküljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!