Van itt olyan aki angyalokkal kommunikál?
Én szeretnék megtanulni angyalokkal kommunikálni,így olyan emberek véleményére lennék kíváncsi akik megtanulták ezt,illetve csinálják is az angyal kommunikációt,nekem nem sokára lesz egy angyal tanfolyamom és kíváncsi lennék a véleményekre...
Csak olyan írjon legyen szíves aki ért hozzá,a kekeckedő kommenteket jelenteni fogom köszönöm...
zoos
elmebetegekkel nem foglalkozok.
Irdatlan butaságokat hordtok össze,minek írkáltok ide unatkoztok?
Az angyal szó az Ankh szó egy változata jelentése,,,,felsőrendű inteligencia,rezgés,energia.A jelentése nem szárnyas kövérkés repülő lényt takar!!!
A képességgel rendelkező egyén, képes kommunikálni ezekkel az igen magas inteligenciájú rezgéseknek egy részével.A z unatkozók szerintem jobb ha olvasnak,tanulnak egy keveset.Üdv.Kun.....
Nem létezik angyal, senki nem kommunikál velük, csak aki képzelődik.
Aki valóban tanult, az nem hord össze nevetséges, valótlan, ostoba, áltudományos dolgokat a nemlétező ezoterikus vagy spirituális energiáról.
Az intelligencia szót pedig 2 "l" betűvel írjuk.
Ana Van Der Val
Haha bagoly mondja verébnek hogy nagy fejű ha valamiben nem hiszel olvasgass mesés könyvet ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!