Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki angyalokkal...

Van itt olyan aki angyalokkal kommunikál?

Figyelt kérdés

Én szeretnék megtanulni angyalokkal kommunikálni,így olyan emberek véleményére lennék kíváncsi akik megtanulták ezt,illetve csinálják is az angyal kommunikációt,nekem nem sokára lesz egy angyal tanfolyamom és kíváncsi lennék a véleményekre...

Csak olyan írjon legyen szíves aki ért hozzá,a kekeckedő kommenteket jelenteni fogom köszönöm...

2015. jan. 23. 11:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
De csak utánad b+.
2015. jan. 23. 14:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Micsoda frappáns visszaszólásokat találsz ki Jucuska. Ha angyal lennék biztos szívesen kommunikálnék veled!
2015. jan. 23. 14:23
 13/22 A kérdező kommentje:

zoos

elmebetegekkel nem foglalkozok.

2015. jan. 23. 14:48
 14/22 mNoémi ***** válasza:
Szia! Engem is érdekel a téma, de sajnos nem tudok róla sokat. :(
2015. jan. 23. 16:05
 15/22 anonim ***** válasza:
41%
Mindenki őrült, csak te vagy helikopter.
2015. jan. 23. 20:43
 16/22 anonim ***** válasza:

Irdatlan butaságokat hordtok össze,minek írkáltok ide unatkoztok?

Az angyal szó az Ankh szó egy változata jelentése,,,,felsőrendű inteligencia,rezgés,energia.A jelentése nem szárnyas kövérkés repülő lényt takar!!!

A képességgel rendelkező egyén, képes kommunikálni ezekkel az igen magas inteligenciájú rezgéseknek egy részével.A z unatkozók szerintem jobb ha olvasnak,tanulnak egy keveset.Üdv.Kun.....

2015. jan. 23. 21:05
 17/22 anonim ***** válasza:
39%

Nem létezik angyal, senki nem kommunikál velük, csak aki képzelődik.

Aki valóban tanult, az nem hord össze nevetséges, valótlan, ostoba, áltudományos dolgokat a nemlétező ezoterikus vagy spirituális energiáról.

Az intelligencia szót pedig 2 "l" betűvel írjuk.

2015. jan. 23. 21:34
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
Ha annyira lennél "idióta" mint én, és a többi általad idiótának nevezett kommentelő, akkor nem írnál ilyen ostobaságokat, nem lennél ilyen alpári nímand, aki saját magát járatja le.
2015. jan. 23. 22:08
 19/22 A kérdező kommentje:

Ana Van Der Val

Haha bagoly mondja verébnek hogy nagy fejű ha valamiben nem hiszel olvasgass mesés könyvet ennyi..

2015. jan. 23. 23:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Én itt is egy angyal nevével regisztráltam magam. Nekem van rutinom benne. Minden nap szoktam velük foglalkozni 10-20 percet. Nem csak kívánni lehet tőlük, hanem élményt és tapasztalatot is kérni. Viszont én nem találtam még olyan leírást interneten, ami gyakorlatias lenne és működőképes. Személyesen tanították meg, de utólag hallottam sok kóklerségről, az már fél siker, ha valaki eredménytelen, de nem a rosszat idézgeti. Szerintem 50 év múlva ez elfogadott lesz. Angyaloknak nincs érzelmük, sem szabad akaratuk, így egyik részük szolgál, bukott része nem. Ezek egyszerű frekvenciatartományok, amikbe gondolatot lehet ültetni és ami életképes. Fogalmakat is lehet tudományosan definiálni, nekem Isten egyenlő mindennel. Ha ez igaz, akkor mi is a mindennek részei vagyunk, ahogy angyalok és ördögök is. Nincs jó és rossz, ugyanakkor mégis két lehetséges életút lehetséges.
2015. jan. 24. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!