Hogyen és miért, keletkezett világ? Miért a teremtés célja?
Hétvégén összegyült a baráti kör és mi tagadás kiderült, hogy mindünket nagyon rdekelnek ezek a dolgok. Azon kezdtünk filózni, miért keletkezett a világ és hogyan ? Semmi értelme sincsen a materialzmusnak, Isten minek teremtene anyagi világot ész és értelem nélkül ?
A tudománnyal nem lehet megválaszolni, mert még kveset tudunk. A bolygót sem hagytuk el, honnan tudnánk a világ hogy keletkezett, ha még sehol se voltunk ? Pár Holdséta az smafu !
Nem beszélve arról, hogy a modern fizika folyton változik kb évszázadonként elévűl. teljesen más elméletek jönnek. Előszőr volt ez a Nuwtoni tömegvonzás, aztán relatívitáselmélet majd kantummechanika ma meg húórelmélet stb, nem ragozom a fejünk is belefűjdól. Szóval ezt egy felsőbb rendű tudattal magyarázva, hogy válaszolhatjuk meg?
Nem tudom mi az a "Nuwtoni" tömegvonzás. A "kantummechanika" és a "húórelmélet" is valami egészen új dolog lehet.
Pedig nagyon "rdekelnek" ezek a dolgok. Tény, hogy "kveset" tudok róluk. Ebbe nekem is "belefűjdól" a fejem.
Van egy olyan sejtésem, hogy ezek a mélyen szántó gondolatok stimulánsokkal, opiátokkal, vagy hallucinogének felhasználásával keletkeztek.
Talán azon kéne filózni inkábbbb,hogyan,mitől lehetne az élet jobb? Gondolom ismertek ti is tudós családokat,és ott se kevesebb a családon belüli zűr bonyodalom,patvar,mint akármelyik analfabéta családban Sietek kijelenteni még mielőtt beskatujáznál nem vagyok tudományellenes. Nem csak kőművesről tudok,orvosról is aki veri a feleségét.Micsoda nagy tudományuk van és ó milyen boldogan élnek...
"Eoipse" Célszerűbb lenne első lépésben a nyugalmat - az már fél boldogság - majd a boldogságot keresni,s akkor mondhatjuk HERURÉKA! Ezek után már érdekelhet minket a nagy tudomány.
"Micsoda nagy tudományuk van és ó milyen boldogan élnek... "
Akárcsak az ilyen-olyan valláskárosultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!