Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Reikivel kapcsolatban tudnátok...

Reikivel kapcsolatban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Én szeretnék kérdezni olyan személytől aki elvégezte a reiki tanfolyamot..

Én most fogok bele vágni a reiki 1 be, és azt szeretném kérdezni ha meg van a beavatás mennyivel utána kezdhetek el gyógyítani? rögtön? vagy kell idő neki?

a reikivel tényleg bármilyen betegség gyógyítható e? illetve megtanítják azt is a tanfolyamon hogy hogy kell a csakrát tisztítani?

és érdekelne minden evvel kapcsolatban levő infó..légyszíves csak olyan írjon aki csinálja is a reikit köszönöm..

2015. jan. 18. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A tanultak alapján lehet az első tanfolyam után is kezelni,Viszont elsősorban saját magadat kellene a legtöbbet kezelni a gyakorlás szempontjából is másfelől pedig a saját lényed tisztítása miatt.Minél többet használod a Reikit annál jobban a részed lesz.

Azt javaslom másokat kezelhetsz de míg nincs nagy gyakorlatod benne addig ne kezdjél bele nagyban mások kezelésébe.

2015. jan. 18. 18:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszod nem fogok még másokat egyenlőre csak a család tagjaimat de nagyon szeretném már csinálni.:)
2015. jan. 18. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ismerek egy reiki "mestert". Még semmilyen betegséget sem tudott meggyógyítani. Addig tartott a praxisa míg rendszeresek nem lettek a balhék a szélhámossága miatt.
2015. jan. 18. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen reikit fogsz tanulni.Az ágazatok egy része többet árt, mint használ. És nem csak neked, hanem a kezeteknek is. Az amerikában vadhajtott változtok nagy része ilyen. Az usui reiki elvileg közel áll az eredeti tanításhoz. Kai reikit, meg hasonlókat viszont véletlen se...
2015. jan. 18. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Ehhez csak egy jó tanácsot fűznék hozzá:

Csak akkor vállalj gyógyítást pénzért, ha már meggyőződtél arról, hogy valóban tudsz is vele gyógyítani.

Tapasztalat szerint a gyógyuláshoz nem elegendő rendbe tenni az energiák szintjét. Ennél jóval több kell és tök mind1 hogy tradicionális, Usui vagy vadhajtás reikiről beszélünk...

2015. jan. 18. 21:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki de erről nem beszéltek le én evvel a tudással születtem hogy gyógyítsak a reikivel csak elakarom sajátítani a tudást ez már gyerekkorom óta bennem van és igen is én gyógyítani fogok....
2015. jan. 18. 22:04
 7/10 Legoman ***** válasza:

A lényeg, hogy a mesteredre hallgass. Ha ő azt mondja, hogy csak ekkor gyógyíthatsz mást is, akkor csak, akkor gyógyíts mást is.

De szerintem egy jó mester elmagyarázza a szabályokat, hogy mikor szabad gyógyítani, és mikor nem.

A lényeg, hogy a beavatás része a legfontosabb, ugyanis a csakráidnak ki kell tisztulnia, ezért kell hetekig kezelned magad majd. Bár nem tudom, hogy ki hogy tanítja, de a csakráidnak mindenképp ki kell tisztulnia.

2015. jan. 19. 15:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Legoman

Köszönöm neked végre egy normális hozzászóló.:))

2015. jan. 19. 16:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon régen voltam valami reiki tanfolyamon. Valami T betűt rajzoltak a jobb tenyeremre. Meg biztos volt valami hatása, de bennem afféle igazán ható gyógyító erők csak az utóbbi időben "merültek fel". Eddig amit csináltam az nagymamám hátfájásának, hanem is teljes de 80-90%-os eltüntetése volt (Fél évig ki se mozdult a lakásból előtte, pedig az előtt naponta több km-t mászkált ide-oda), jó lenne szórakozgatni vele. Csak nem tudom ki lene rá vevő. Már nem pénz szempontjából, mert pénzért sohasem gyógyítanék. Én úgy vagyok az ilyenekkel, hogy az ingyen jár. Meg igaziból egy valamire kell nagyon odafigyelni, nem illik olyat gyógyítani, aki nem kért segítséget tőled, vagy úgy általában senkitől. Mivel, ha így essel neki, lehet, hogy meggyógyul, de az ő szabadakaratának mentél ellen. Lehet, hogy épp karmikus dolgokat tanult stb. Ezzel nem csak magadnak, hanem neki is ártasz. Azonban, ha valaki megkért rá, nyugodtan neki kezdhetsz.

Egy jó tipp öngyógyításra: Ha fáj valahol, akkor képzeld azt, hogy a fájdalom csak arra emlékeztet, hogy ott gyógyul valami. Tehát így át tudod állítani magadban a fájdalom érzését jó érzésre. Kicsit bonylultnak hangzik, lehet az is én is csak nem rég óta csinálom. Azóta elég jól be tudom folyásolni a szervezetemet, tök jó :D. Ezzel azonban csak óvatosan, mert lehet, hogy neked is van valami karmikus dolgod, amit meg kéne oldani ez a technika meg teljesen kikapcsolja a fájdalmat.

2015. jan. 21. 02:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsot.:)
2015. jan. 21. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!