Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kinek van a solfeggiókal...

Csahenk kérdése:

Kinek van a solfeggiókal kapcsolatban bármi féle tapasztalata? Mi az igazság róluk?

Figyelt kérdés

2014. nov. 20. 00:21
 1/3 anonim válasza:
0%
Ne hari de az mi a bánat?
2014. nov. 20. 06:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt találod őket:

[link]

Ha barátra vágysz, válaszd a Gúglit, ha barátnőre, akkor a Wikit!

2014. nov. 20. 06:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem azzal van a bajom, hogy mindenhol azt írják róla milyen jó, meg hogy mennyire segít, közben találtam olyan oldalakat is ahol már pénzért gyártanak ilyen frekvenciákat, vagy pénzért csakra polókat. Én azt látom inkább hogy ez egy darabja a teljes gyógyításnak amit a felsőbb réteg idedobott, mint csont hogy rágódjunk róla. Minden egyes oldalon majdnem hogy külömböző információkat találok és ebből csak arra tudok következtetni, hogy ez megint csak egy összezavaró sz.rság. Pl ott vannak a csakrák, mind1ik könyv csak találgat arról, hogy most hány csakra is van valójában...
2014. nov. 20. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!