Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagyon sok embernek az életébe...

Nagyon sok embernek az életében voltaak már olyan pillanatok, amikor közel került ahhoz, hogy akár meg is halhatott volna. Kinek, milyen élménye van ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy meghalt egy időre, kilépett a testéből, (de ilyen tapasztalást is szívesen meghallgatok), hanem, amikor majdnem életét vesztette, de nem szállt fel arra a vonatra, nem utazott el, vagy valaki visszahúzta, vagy nem lett baja, pedig lehetett volna, stb... Ezeknek a hogyanja, mikéntje, miértje érdekel. Velem is megtörtént már ilyen, majd elmesélem én is.
2014. okt. 27. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:

A telepátiában nem csak hiszek és tapasztaltam, de Vasziljev professzor könyvet is írt róla Telepátia címmel. Többször megmentette életem a telepátia, a megérzésem.

Például egyszer a gépjárművezető oktatóm egy beláthatatlan kereszteződésben biztatott hogy induljak, mehetek, menjek már. De én nem mentem, mert szinte láttam magam előtt az okát hogy miért nem mozdulok. Erre hirtelen a semmiből el is száguldott előttünk egy nagy pótkocsis teherautó. Az oktató onnantól nem dumált sose, hanem tudta hogy ha én csinálok vagy nem csinálok valamit, az úgy helyes.

2014. okt. 27. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:

1.Kisbaba koromban egy gyermekjáték szétesett, mikor a számba vettem, egy része lecsúszott a torkomba és majdnem megfulladtam, hála anyunak, újraélesztett.

2.Korán megtanultam kiskoromban üvegpohárból inni.Nos, épp egy üvegpohárból ittam , ami pedig nem is volt túl vékony üveg.Letört egy darab a pohárból és a számban maradt, szerencsére anyu észrevette és gyorsan kiszedte a számból.

3.Egy szemészeti vizsgálatnál valamire allergiás lettem és majdnem meghaltam allergiás sokkban.

4.Egyszer majdnem a fejemre esett egy nehéz függönykarnis, pont az utolsó pillanatban léptem el az ablaktól, mert úgy hallottam, mintha valaki zörögne az ajtónál, be akarna jönni.Amint elléptem onnan, már le is zuhant a karnis.Az ajtónál viszont senki sem volt.

És még sorolhatnám.Ezek a leg emlékezetesebbek.De sokszor üldözött a balszerencse fiatalabb koromban:(

2014. okt. 27. 20:07
 3/7 A kérdező kommentje:

1-es: Erre mondják, hogy összejött a dolog, vagyis a vezetői bizonytalanságodat egy teljesen más dolog is igazolta az oktatód számára, vagyis, nem voltál életveszélyben, (ráadásul az oktató befékezett volna), de a nagykönyvben az van írva, Neked át kell menni a vizsgán. Remélem, azóta nem jön minden egyes indulásnál megérzésed, mert lehet, hogy én dühöngök mögötted, miért nem indultál!

De a viccet félretéve, tényleg elképzelhető, hogy nagyon jók a megérzéseid, erre mondják, hogy boszorka.

Nem kell messzire mennem, ha boszorkát keresek, hiszen itt van a feleségem, vagy a lányom.

2014. okt. 28. 07:21
 4/7 A kérdező kommentje:

2-es: Pici korodban Anyukád volt az őrangyalod. A halál mindenhol les ránk, de akinek az van megírva, hogy életben kell maradni, azt megóvja valami, valaki.

Később az őrangyalod amolyan "beépítetté" vált. Észrevehetően elhárulnak a támadások, de ez nem jelenti azt, hogy ne vigyázz magadra! Az is elképzelhető, hogy irányodban több a támadás, pont ezért is oda kell figyelni a védelemre.

Biztos, hogy vannak őrangyalok: Nekem kamasz koromban volt egy olyan eset, hogy elgondolkodtam és majdnem a robogó villamos elé léptem, de egy kéz egész hátulról(szinte a semmiből) megragadta a vállam és visszatartott, a férfi csak ennyit mondott: Figyelj oda!

Vagy, amikor katona voltam, bepiáltam a szülinapomon, visszafelé utaztam a laktanyába vonaton. Teljesen azt láttam, áll a vonat, én meg kiabáltam, gyertek, megérkeztünk! A sötétben ki akartam szállni, közben a vonat ment vagy 100-zal. Ismét megragadták a vállam, visszarántott valaki, azt mondta: Te barom!, és orrba vágott. (Az orrom bedagadt mint az uborka, azóta is meg van a nyom)

2014. okt. 28. 07:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Frontális autóbalesetem volt. Az autóm ehhez képest egész jó állapotban maradt, bár az én oldalamon elég ramatyul nézett ki, főleg ott, ahol én ültem, de ahol nagyon megsérülhetett volna a lábam, a fém szinte körül ölelte, és nekem úgy kellett kihúznom a körülötte lévő fém roncsok közül, mint egy kályhacsőből, és semmi baja sem lett, picit fájt pár napig.

A másik autó pedig szinte sértetlen lett, a két lámpája tört el, kinyílt a két légzsák és nem tudták kinyitni az egyébként teljesen ép géptetőt. Még karcolást sem láttam sehol. (Szerintem gonoszok járműve volt, később kiderült, a papa gonosz volt, nagyon gonosz. A lánya kis naiv tanonc)

2014. okt. 28. 07:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Érdekesek a történeteid, kérdező.

Azt hogy érted, hogy több lehet a támadás irányomban? Erre már én is gondoltam, de honnan származhat a támadás?Ki, mi szokott akarni ártani ilyenkor és miért?

2014. okt. 28. 18:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát, ez nagyon összetett. Az is lehet, hogy nem több, szerintem mindenkinek van egy védőpajzsa, ami megvédi, kinek jobban működik, kinek kevésbé, nem véletlen, hogy sokszor mondják: Vigyázz magadra! Van akinek nem kell állandóan figyelnie, mert ösztönösen elkerüli a helyzeteket, van, akinek mindig résen kell lennie. Szerintem a sorsa mindenkinek meg van írva, és ha nincs még itt az idő, hogy lezáruljon a pályafutásunk, de mégis leselkedik ránk a rossz, akkor lép életbe az Őrangyal SC
2014. okt. 29. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!