A Chemtrail jelnség mögött mi állhat valójában?
Sok elmélet szerint valami vegyszert szórnak az égből, ami kinézetre a repülőgépek kondenzcsíkjaihoz hasonlít, de ha alaposabban megfigyeljük, akkor látható, hogy másabbak és sokáig fent maradnak.
videó: https://www.youtube.com/watch?v=DY4cafX9-ko
Egyébként itt nem is maga a chemtrail jelenség létezése a kérdés, mert az gyakorlatilag már bizonyított tény a több ezer róla készült fotót már vehetjük bizonyítéknak is. Inkább az a nagy kérdés, hogy mi az anyag maga és, hogy mi a céljuk vele.
Erről tudtommal egyik kormány se adott még semmilyen magyarázatot, mivel magát a jelenséget is tagadják. Ez nektek szkeptikusoknak nem furcsa kicsit sem? Ha teljesen ártalmatlan, hétköznapi dologról van szó, akkor miért tagadják még a létezését is?
Na persze, a szokásos "sok tudós" halandzsa. Név szerint sorold a tudósokat akik "hisznek" benne.
Milyen bizonyíték, te nagyon hülye? Az nem bizonyíték, hogy fotózol egy közönséges kondenzcsíkot és megpróbálod bemesélni, hogy az valami más. A kormányok meg miért ne tagadnák, ha egyszer nem létezik?
"Az nem bizonyíték, hogy fotózol egy közönséges kondenzcsíkot és megpróbálod bemesélni, hogy az valami más."
Nem én akarom bemesélni, hogy más. Amúgy nagyon is jól látható a különbség a normál kondenzcsík és a chemtrail-ek között, csak jobban meg kéne figyelni kicsit a fotókat. Egyébként én már láttam chemtrailt élőben is többször is és hidd el nagyon máshogy néz ki mint egy síma kondenzcsík...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!