Szüleim házában mért nem tudok aludni?
Már rég nem lakom a szüleimmel. A szobám megvan ünnepekkor ha van sok szabad idöm leutazom vidékre hozzájuk. De nemtudok pihenni aludni, ha időben korán lefekszem hamar felkelek hajnal 1 kor. Nemtudok vissza aludni. Pedig álmos fáradt is vagyok. Muszáj hogy a tv szóljon egész éjjel. Ha felkelek az órát nézem hogy remélem már reggel van. Legutóbbi alkalommal a nejem is ott volt velem. Nem mondtam neki. De ő is panaszkodott hogy egy hét allatt alig aludt valamit. Itthon semmi gond nincs az alvással.
Mi lehet ennek az oka? Régebben azértmentem le hozzájuk mert csend van nyugalom és kitudompihenni magam.
Több haláleset is volt elmult időszakban nagymamám is.
Nagyon szerettem! Már nagyon beteg volt elmentem meglátogatni és amint találkoztam vele pár percre rá elment. Kb azóta vannak ezek. Anyám mondta hogy mielőtt meghalt vagy miután meghalt nemtudom pontosan a szobámba valaki pakolászott a szekrénybe és ujságot olvasott. Pedig senki nem volt ott. Fene tudja. Lehet én kreálim ezeket. Félelemmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!