Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valakire...

Létezik olyan, hogy valakire erősen gondolok, elképzelem őt stb és ezt valahogy megérzi?

Figyelt kérdés

Nem akarok butaságot mondani,de van egy férfi akivel hetente egyszer "találkozunk" ,tanárom egyetemen,nagyon szimpatikus nekem,ami nem meglepő hiszen jóképű,intelligens férfiről van szó. A lényeg az,hogy kb két naponta eszembe jut,de olyankor elképzelem ,magam elé,azt is ,hogy velem beszélget,hogy tetszem neki,esetleg a hangját is. A lényeg,hogy nem régen,olvasta a nevemet és így leblokkolt,csak nézte a lapon a nevem és azután automatikusan felém nyújtotta a lapot (nem ismer egyébként,sok hallgató van,szóval már ez meglepő volt),majd arra lettem figyelmes,hogy halkan elmondja a nevemet. nem néztem fel,de mikor másodjára is mormolta ránéztem. ő is rám és azt mondta,hogy nem tudja megmondani miért,de nagyon ismerős a nevem. (nagyon,nagyon,nagyon ritka a nevem) Beszélgettünk egy kicsit,nevettünk is. És valahogy azt éreztem szimpatikus vagyok neki. Óra után is mintha figyelt volna ,mert megállt ott ahol jól látható voltam.

a lényeg,vajon azért van ez mert annyit gondoltam rá? szinte hihetetlen számomra,mert nincs más magyarázata

2014. dec. 15. 01:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Éjszaka rád fogok gondolni. Ha megérzed, akkor létezik.
2014. dec. 15. 01:08
 2/9 A kérdező kommentje:

ezzel csak az a baj kedves felhasználó,hogy neked nincs arc,hang akihez párosuljon így lehetetlen :)

szerintem úgy lehetséges,ha láttad pl a bolti eladó lányt akivel találkozol heti kétszer,és rá gondolsz,a hangjára,stb és megérzi,vagy valahogy hatsz ezáltal rá.

ui .húú kicsit félelmetes volt a neved olvasnixd hajaj sok itt a retard? :d

2014. dec. 15. 01:15
 3/9 anonim ***** válasza:

"ezzel csak az a baj kedves felhasználó,hogy neked nincs arc,hang akihez párosuljon így lehetetlen :) "

Ezen lehet segíteni...

2014. dec. 15. 01:28
 4/9 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Az agykontrollban is említik, bár én abban annyira nem vagyok jártas, de tudom, hogy abban is van ilyen.
2014. dec. 15. 01:32
 5/9 anonim ***** válasza:

A sok Nagy Maris közt ismerősnek tűnhet egyetlen Kiss Julis.

.

"...(nagyon,nagyon,nagyon ritka a nevem)."

Nem te, hanem a nevedre ugrott be az: "ezzel a ritka névvel már MINTHA találkoztam volna"!

Helyedben messzemenő következtetéseket nem vonnék le...

2014. dec. 15. 05:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk abban igazad van,hogy ne vonjak le semmit ebből,mert tényleg nem jelenthet sokat. én arra gondoltam,biztos egy tanár már említette a nevemet,ő hallotta és ezért olyan ismerős.
2014. dec. 15. 08:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudod most messze vagyok a ferjemtol de erosen ha ragondolok mintha érezné. Es felhív. Van benne valami
2014. dec. 15. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, ilyen nem létezik. Sokan azt hiszik, hogy igen, de az csak a véletlennek és az ember hibás gondolkodásának eredménye.
2014. dec. 15. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:
én 9000km-re élek az édesanyámtól, de rendszeresen akkor kapok tőle hívást, amikor én szeretném hivni, és ez fordítva is így van. Ennek ellenére ha valami gondom adódik az életben, és szükségem lenne a tanácsára, pontosan akkor ír nekem, és megérzi ha bajom van. Azt hiszem ezek nem véletlenek.
2014. dec. 18. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!