Milyen érzés, hogy egy koporsóban fogsz lassan elrohadni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 10:45
1/13 anonim válasza:
Ezt mi, élők magyarázzuk el neked? :D
2/13 Shai-Hulud válasza:
Semmilyen, én égetni való vagyok.
Majd növelem az üvegházhatást. :-D
3/13 Passiflora válasza:
Semmi különös. Egyrészt hamvasztást szeretnék a halálom után, tehát nem lebomlani, hanem elégni fog a fizikai testem.
Másrészt annyi közvetett bizonyítékot láttam, illetve tapasztaltam meg az elmúlt 17 évben arra, hogy létezik lélek és reinkarnáció, hogy a saját halálom gondolata önmagában nem tölt el rossz érzéssel (mert hiszek abban, hogy éppúgy valaminek a kezdete is, mint ahogyan valaminek a vége), legfeljebb olyan értelemben foglalkoztat a kérdés, hogy addig még szeretnék nem kevés feladatot megoldani, és számomra fontos dolgokat megvalósítani ebben az életemben.
5/13 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis megtudod, addig meg légy egy kis türelemmel :) Bár lehet az is hogy elhamvasztanak, és akkor tényleg nem tudod meg soha :D
6/13 anonim válasza:
Nem fogik, mert èn zombi leszek.
7/13 anonim válasza:
Nem Én!
Csak a testem, ha hagynám. De az meg hamvasztva lesz :DDDD
8/13 anonim válasza:
9/13 Ozmium42 válasza:
Működőképes idegrendszer nélkül nem érzel semmit.
10/13 anonim válasza:
Már ha lesz, aki koporsóba rak. Egyáltalán nem biztos, hogy lesz élő rokonom, aki eltemettet. Szóval ezt én már nem fogom megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!