Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kinek volt már obe-élménye?...

Kinek volt már obe-élménye? Mi van akkor ha asztrálutaztam és nem jól jöttem vissza? (Nagyon kellemetlen érzés)

Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Örülj ha csak meglévő probléma jött elő és nem hoztál magaddal még pluszba.
2014. júl. 21. 08:42
 2/5 Lionkind ***** válasza:

Hogy tudsz "Nem jól" visszatérni? Olvastam sokat az asztrál utazásról és az OBE (Out of Body Experience)úgy emlékszem hogy a fizikai síkon történik, szóval nem hiszem hogy ezt asztrálutazásnak lehetne nevezni. Na de nekem még egyik se sikerült csak az elméletet tudom. De nincs olyan hogy "nem jól" térek vissza.

Neked hogy sikerült elérni az OBE-t?

2014. júl. 21. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy egyszerű gyakorlattal tudsz ezzel segíteni.

Lefekszel az ágyra, behunyod a szemed, és ellazítod magadat. Mondogathatod is magadnak, hogy: laza vagyok, nyugodt vagyok, ellazulok. Ezután gondolatban végigmész az egész testeden, a lábujjadtól föl egészen a fejed búbjáig, és tudatosan az aktuális testrészre koncentrálva ellazítod.

Nem kell sehová sietni, szánd rá az időt.

Ezzel a gyakorlattal - amellett, hogy felfrissít és megnyugtat - mintegy "mellékesen" szinkronba hozod az asztráltestedet a fizikai testeddel.

Próbáld ki, segíteni fog.

2014. júl. 23. 03:53
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Nekem obi-élményem volt a múltkor. Egy barkácsáruházban történt.

Ráadásul az eladó kicsit hasonlított Obi-Wan Kenobira.

2014. júl. 24. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Beavatkozások és behatolások ismeretlen területre és világokba nem veszélytelen . Módszerek léteznek és különleges képességek is . (Ezt még erőltetni hallucinogénekkel és erős kábszerekkel maradandó változásokat súlyos károkat okoznak .) Az éjszakai álom során elhagyjuk a testet , meg halálunkor is .Ez nem gyerekjáték . Visszafelé zajló folyamat , jogsit sem úgy szerzünk irány a közút lehet hajtani , a rutin meg a kresz a végén ... Kapsz egy csomagot rögtön felrobban , 1 hét múlva sms jön , hogy küldenek egy csomagot de ne bontsd fel .
2014. júl. 26. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!