Szerintetek mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit csak látásból ismerek. Pár hónapja halt meg a menyasszonya, aki szintén csak látásból ismertem(egy faluban lakunk). Pár napja bent járt a srác a munkahelyemen vásároltak a testvérével. Mikor rám nézett olyan furcsa érzés kapott el nem tudnám megmagyarázni, hogy mi az. Mikor ment kifele visszanézett és mosolygott. Nem is nagyon foglalkoztam utána a dologgal, mert mint mondtam nem érdekel a srác nem is tetszik nem az esetem. De aztán egyik este rám tört egy furcsa érzés,olyan hiányérzetnek tűnt és hirtelen bevillant a srác arca. Pár másodpercig tartott ez az állapot aztán elmúlt. Fogalmam sincs mi ez. Van valami ötletetek mi ez az érzés2014. nov. 23. 14:23
1/3 HalandoVegtelen válasza:
Regebben is ereztel ilyet ha lattad?
Lehet van benetek vallami kozos ami amolyan tudat allati vonzalmat alakit ki?
Beszelgettel mar velle, mit ereztel kozben?
Mitol meg nem az eseted, lehet hogy meg is tetszik, vallami megragadt benne ?! :P
2/3 A kérdező kommentje:
Pont az benne a furcsa, hogy soha nem beszéltem vele hisz nem ismerem csak látásból. Egy faluban lakunk de nagyon ritkán futunk csak össze, de eddig soha nem váltott ki ilyen érzést mint most.
2014. nov. 24. 17:59
3/3 HalandoVegtelen válasza:
Probalj meg beszelnbi velle, legalabb par szot valtani es nezd meg hogyan reagalsz, illetve o hogyan reagal... foleg akkor probald meg ha napok multan sem mulik az erzes... es akkor mar nem lesz szukseg itt valaszok utan kutass, tudni fogod te magad is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!