Miért gondolják, hogy az űrlények fejlettebbek nálunk?
Azt gondolsz amit akarsz.
Te sem láttál még űrlényt, meg mi sem!
Akkor honnan tudjuk megválaszolni!
Azért, mert ismeretlenek, senki se ismeri őket.
Meg talán, azért, mert sok festményen látni repülő csészealjszerű dolgokat.
Nézd meg ezt a videót, szerintem érdekes.
Egyszerű: mi nem vagyunk képesek meglátogatni más naprendszerek bolygóit, még elméletileg is ki van zárva ennek a lehetősége, meg sem tudjuk közelíteni a fénysebességet, márpedig maga a fénysebesség sem lenne elég gyors, hogy elfogadható időn belül eljussunk a célba.
Ha az űrlények itt vannak a Földön, akkor ők erre képesek valahogy mégis, ehhez olyan technológia kellene, amit mi még nem ismerünk.
A kérdésedben űrlényt írtál, ez nálam azt jelenti, hogy "lény az űrből", szóval számomra, földi megfigyelő számára, egy űrből érkező lény. És ez a találkozás csak akkor lehetséges, ha olyan technológiával rendelkeznek, ami messze felülmúlja az emberiség mostani fejlettségét. A földönkívüli élet, ami tőlünk izoláltan létezhet, egészen más téma. Tőlünk függetlenül lehetnek fejlettebbek, hasonló fejlettségűek vagy visszamaradottabbak, értelmesek és nem értelmesek, akár növényi szinten vegetálók. Illetve az összes egyszerre, mert egy bolygón élhet sok faj, és sok bolygón még több. Nincs kizárva, hogy egyáltalán nincs élet sehol máshol, csak a Földön.
Az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent. Ebben a megfogalmazásában létezik. Hogy valójában mik ezek, azt nem tudjuk, attól azonosítatlan. Én nem hiszem, hogy űrlények járművei, úgy látom te sem, de valaki meg igen, és akkor ez a válasz a kérdésedre: HA űrlények, akkor fejlettebbek, mint mi, mert ide tudtak jönni.
,,Elárulnád, miért kéne mindenkinek ugyanazt elképzelnie, mint neked?''
?? Hmm?? Mikor mondtam ilyet? Engem csak az érdekelne, miért képzelik az emberek többsége az ürlényeket valami nagyon fejlett lénynek, akik bárrmikor elpusztíthatják a földet
Azért ennek elég kicsi az esélye. Ha megjelentek a férgek, akkor a többieknek sem kell már sok idő.
Bár a férgek is elég tág fogalom...
Nyilván azért képzelik fejletnek, mert a csészealjakból és a látogatásokból indulnak ki.
Egyébként meg valószínűleg ha majd egyszer valaki találkozni fog egy földönkívüli életformával valamikor, akkor nagy valószínűséggel tátva marad majd a szája, annyira más lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!