Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi értelme van az életnek?...

Mi értelme van az életnek? Hogy lehet legyözni azt az érzést, ha valaki meg akar halni?

Figyelt kérdés

2014. nov. 8. 18:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
el kell menni pszichiáterhez,az felír antidepresszánst,az majd segít.
2014. nov. 13. 00:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én célom,hogy felfedjem az igazságot! Hiszek az álmokban,én ezt követem! Lucifer a fényhozó,többször is megjelent álmomban,s rádöbbentem,hogy sosem volt gonosz,csupán bűnbaknak tekintették,legyen ki a bűnt cipeli ártatlanul! Azért kapta a pokol-úr szót,mert herceg származék.Nem sok helyen írják,de talán ez vezet el az igazsághoz! Lucifer szabadon dönthet,mert fel lázadt! Azt tehet amit jónak lát! Miért is ártana másoknak? Hisz makacs,de nem akarta soha a hírnevét bemocskolni! Lucifer jelentése! : A Fényhozó! Lux-Ferre és Hajnal csillag(értsd reggel csillagnak) Morningstar! Nem véletlenül! Mikor róla álmodtam sötét vörös árnyékos megjelenése volt ami azt tükrözi,hogy fénye törhetetlen! Ő a tisztító tűzhozója! A fény analógja a Tűz! Sose hadjon el titeket a remény! Mindig van kiút! Ne feledd bármit hiszel is,te is Isten teremtménye vagy! Nem pusztítót jelent az isten,hanem teremtőt! Létre hozót!!!!! :) És Igaz a szó! :) köszönöm
2016. aug. 24. 12:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Lucifert okkal hozta létre,az Isten! Nem véletlenül! Tudta hogy mi lesz belőle,mert ha nem tudta volna,nem lenne mindent tudó... Ha mégis akkor Célja volt vele! Az ember tanulni van e világon,s nem büntetésből! Célja van,s nem akarja,hogy pusztítsuk azt amit ő hozott létre! Mi vagyunk az ok! Mindenre! Ne add fel a reményt! soha! ☆6☆6☆6 6+6+6=18 1+8="9"! A"9"Isten száma!
2016. aug. 24. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!