Ki fogadna el egy oly szörnyeteget, mint én?
Figyelt kérdés
Energiavámpír vagyok, kifacsarok embereket, ezért nem lehet családom, feleségem, barátnőm, gyerekem és barátaim. Látom a többi embert, hogy nekik ez megvan, a sötétségből figyelem őket, és tudom, hogy magányosan fogok meghalni és ezután a pokolra kerülök.
Lehet egyszerűbb lenne most végetvetni az életemnek. Nem kell a világnak egy olyan torzszülött mint én.
2014. nov. 8. 09:33
11/16 anonim válasza:
egy jó kis koncentrációs tábor segíthet
13/16 anonim válasza:
Csak egy újabb vámpír, oszoljanak emberek, nincs itt semmi látnivaló!
14/16 Firedoom válasza:
Majd viszek lufit a temetesre
15/16 anonim válasza:
számodra a gyerekkori traumák feltárása és megoldása jut ebben az életben ha megcsinálod...
16/16 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ennyi alapján egy gyökér tizenévesnek tűnsz, aki nem találja a helyét. Ha így van, akkor nyugi, elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!