Ki fogadna el egy oly szörnyeteget, mint én?
Energiavámpír vagyok, kifacsarok embereket, ezért nem lehet családom, feleségem, barátnőm, gyerekem és barátaim. Látom a többi embert, hogy nekik ez megvan, a sötétségből figyelem őket, és tudom, hogy magányosan fogok meghalni és ezután a pokolra kerülök.
Lehet egyszerűbb lenne most végetvetni az életemnek. Nem kell a világnak egy olyan torzszülött mint én.
Nem isvagyok torzszülött, egy új faj tagja vagyok. A sötétségből figyellek titteke, és tudom, hogy azért nem kommunikáltok velem, mert nem tudtok.:D Igen, ahogy a homo erectus sem tud kommunikálni a mai emberrel.
Igen, az emberiség kitagadott minket, de jön az időnk.
Senki nem menne el velem, nem leszek benne soha az élet sűrűjébe. Látom, hogy más kiposztolja a bulit, a nyaralást, a barátokat.
Nekem meg mi jut? Az emberek gyülölete és a kín, a fájdalom, a magány.
Velem is így volt, de egy csapásra változott meg az életem. Pedig már az öngyilkosság járt a fejemben. Azt tudom tanácsolni, hogy hagyd hogy elkapjon a gépszíj járj dolgozni vagy tanulni és jönni fog magától. Nekem is ezt mondták, nem hittem el, de tényleg így lett.
Pedig még csak nem is nézek ki jól, de lett nőm, aki célokat adott. Szóval no para, hajrá!
Engem már nem emberi vágyak és célok mozgatnak. Az emberi nevemet is levettem.
Nem fogjátok megtudni mi lesz azúj. Ez a test már csak egy pete, aminek életének végén egy új lény fog megszületni.
"Lehet egyszerűbb lenne most végetvetni az életemnek. Nem kell a világnak egy olyan torzszülött mint én."
Ámen! Majd küldök koszorút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!