Szerintetek is léteznek földönkivüliek (idegenek)?
Földönkívüliek vannak, én is az vagyok tesó. :D
Egyébként komolyra fordítva...:
______
A világegyetem, és az egész cuccos nem végtelen hosszú.
Maga a végtelenség fogalma, csak az ember által behelyettesített dolog, a számára elérhetetlen, és felfoghatatlan dolgoknak. A Földön, kialakult az élet.
Ezt tapasztalod, legalábbis feltételezem... :)
Bizonyított tény, hogy találtak nyomokat már más bolygón arra, hogy voltak folyók, hegyek... valamikor volt élet, vagy van, vagy lesz. A fantázia lényegét sokan nem értik... Azért van fantáziád, hogy el tudsz rugaszkodni a materiális, és un-reális világnézettől, amit az emberek vallanak. Nincs mindenre magyarázat, van amire az a magyarázat, hogy nincs rá magyarázat.
Lehet, hogy köztünk is több kolónia él, csak nem vesszük észre... mert nem vagyunk képesek látni őket például. Gondolj bele, a denevér sem a szemét használja, a giliszta se... a "hiszem ha látom" elv itt alapköveiben már megbukott. Próbáld ki otthon, hogy fogsz 1 pohár vizet.(Mindegy mekkora) kiöntesz egy teáskanálba sót, és belenyomod az ujjad. Az ujjadon marad a só. Tedd a pohár fölé az ujjad, és óvatos mozdulatokkal, szórd a pohárba. Menj oda valakidhez, és kérdezd meg, hogy ha egy szem só van benne, lehet benne több? Van benne több? Hiszen nem látja... Ne mondd meg neki, hogy több van benne. Ezzel már magadnak gyártottál egy példát, hogy a világban sok mindent nem érzékelsz, ami mégis van. Mind-e mellett, az ember sem földi lény véleményem szerint. Nem a homokból lettünk... meg nem a szomszéd néni pálmafájából nőttünk ki. A természetben máshol nem találsz házakat, égbe csúcsosodó dolgokat, 90 fokos szögeket, stb stb.
- Ezt sokan hülyeségnek gondolják, de ha tudsz olvasni a sorok között... megkaptad a válaszod. :) Szép napot!
"Láttam " már vagy nem azt
De nem kellett látnom hogy higyjek benne
Mert senki nem bizonyithatja be hogy nincsenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!