Szerintetek is léteznek földönkivüliek (idegenek)?
hidjek?
Amúgy szerintem is létezik földönkívüli élet, csak azt nem tudom elképzelni, hogy idejárnak naponta és elviszik a Pataky Atilla féle bolondokat.
# 1
Az a végtelen számú égitest, amit az égen látsz már nem is létezik, mire eljut hozzánk a fénye.
Nem kizárt, hogy Univerzumunkban másutt is kialakuljon élet, sőt értelmes életőlények.
Ez persze csak feltételezés azon az alapon, hogy ha nálunk lehetett, másutt miért ne.
Ha másutt is vannak értelmes lények, akik nem a Földön alakultak ki, akkor ők mindannyian földönkívüliek.A többit Andersen megírta.
Szerintem igen, léteznek. - azt már nem tudnám megmondani mennyire változatos formában. A filmvásznon 'életrekelő' helyenként ironikus példányokat viszont nevetségesnek tartom.
Viszont, abban találj realitást amiben akarsz, ne más mondja meg és ne más véleményére alapozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!