Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek is léteznek...

Nojcsiii kérdése:

Szerintetek is léteznek földönkivüliek (idegenek)?

Figyelt kérdés
Valakik azt mindják, hogy létezik valakik azt,hogy nem . Alényeg az ,hogy mit hidjek ,hogy léteznek vagy sem ?
2014. nov. 6. 22:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, h léteznek, nézz fel az égre, kizárt, h a végtelen számú égitest közül ez az egyetlen, amin élet van. Csak nem feltétlenül olyanok, mint a filmekben.
2014. nov. 6. 23:05
 2/18 anonim ***** válasza:

hidjek?

Amúgy szerintem is létezik földönkívüli élet, csak azt nem tudom elképzelni, hogy idejárnak naponta és elviszik a Pataky Atilla féle bolondokat.

2014. nov. 6. 23:18
 3/18 anonim ***** válasza:
43%

# 1

Az a végtelen számú égitest, amit az égen látsz már nem is létezik, mire eljut hozzánk a fénye.

2014. nov. 7. 00:09
 4/18 *Nekomimi* ***** válasza:
Biztosan nem mi vagyunk az egyetlenek, nyilván valahol létezik/ léteznek valakik, de nem konkrétan azokra a kis zöld, vagy szürke nagyszemű bigyókra gondolok.
2014. nov. 7. 04:02
 5/18 anonim ***** válasza:
3, meg biztos olyan is van, ami már létezik, de a fénye még nem ért el hozzánk. Muszáj mindenbe belekötni?
2014. nov. 7. 10:44
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem kizárt, hogy Univerzumunkban másutt is kialakuljon élet, sőt értelmes életőlények.

Ez persze csak feltételezés azon az alapon, hogy ha nálunk lehetett, másutt miért ne.

Ha másutt is vannak értelmes lények, akik nem a Földön alakultak ki, akkor ők mindannyian földönkívüliek.A többit Andersen megírta.

2014. nov. 7. 14:08
 7/18 A kérdező kommentje:
2014. nov. 7. 14:14
 8/18 fahéjas Alien válasza:

Szerintem igen, léteznek. - azt már nem tudnám megmondani mennyire változatos formában. A filmvásznon 'életrekelő' helyenként ironikus példányokat viszont nevetségesnek tartom.

Viszont, abban találj realitást amiben akarsz, ne más mondja meg és ne más véleményére alapozz.

2014. nov. 7. 16:09
 9/18 Spilerke ***** válasza:
Természetesen létezhetnek, amíg nem utazzuk be az univerzumot, és nem bizonyosodunk meg a nem létezésükről, addig valószínűsíthető a létezésüket.
2014. nov. 7. 16:58
 10/18 A kérdező kommentje:
Halljátok én beszéltem egy nénivel ö nem hitt benne és mivel ő pszichologus azt mondta praxon volt és ,hogy egy ember azt mondta neki ,hogy ő francia király és ő ehez hasonlitsa ....Persze pszichiatriára küldött mer ,hogy valami nincs velem rendben
2014. nov. 7. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!