Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért állítják néhányan, hogy...

Miért állítják néhányan, hogy elvitték őket az UFÓk? (pontosabban, egy idegen civilizáció lényei)

Figyelt kérdés

1. Milyen épkézláb magyarázat van arra, hogy mi okból tették, és miért az adott személlyel történt?

2. Mi veszi rá az embereket, hogy ilyen élményt meséljenek; és mi a szándékuk azzal, hogy elmesélik?

2014. nov. 3. 09:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

1. és 9. válaszolóval értek egyet.

Alvási bénulásom már nekem is volt, felismerhetetlen alakokat halluztam magam köré. Szar volt, de mikor végre meg tudtam mozdulni, azonnal eltűntek. Viszont megértem azokat akik hasonló élményt valóságosnak hisznek, baromira kiszolgáltatottnak érzi magát az ember, miközben bénultan fekszik az ágyon és idegen alakokat képzel a szobába.

2014. nov. 3. 19:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Ez az alvási bénulás nagyon durva lehet! Soha nem hallottam még róla. Remélem elkerül engem, és másokat is!
2014. nov. 3. 19:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Az 1.és a 3. válaszíró megfogalmazta hogy "VALÓSZÍNŰLEG" mi lehet az oka!

De hogy valójában mi, azt csak ők tudják!

2014. nov. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!