A gondolkodás a bennünk élő világ világossága, a fény.
2014. okt. 21. 23:30
3/11 anonim válasza:
Ahogy a vicc mondja, a hasmenés gyorsabb a gondolatnál, és a fénynél is.
2014. okt. 21. 23:35
4/11 anonim válasza:
A fény VÁKUUMBAN.
2014. okt. 21. 23:52
5/11 anonim válasza:
A gravitáció.
2014. okt. 22. 00:04
6/11 anonim válasza:
Nem. Egy bicikliző zsidó, Berlinen át, a világháború idején.
2014. okt. 22. 00:18
7/11 Ozmium42 válasza:
A gondolat idegrendszeri jelenség, az idegrostok közti ingerületvezetés sebessége pedig messze a fénysebesség alatt van. Az egész idegrendszerben 400 km/óra körül van a maximum, de az agyban ez jóval kevesebb lehet.
2014. okt. 22. 00:43
8/11 anonim válasza:
hat ezt egy gondolkodonak illene tudnia amugy ha engem kerdezel szerintem chuk norris jobbkeze
2014. okt. 22. 01:11
9/11 anonim válasza:
Ha akarom: igen, ha akarom: nem.
Gondolatban pillanatok alatt bármilyen távolságot lekűzdhetek és nézegethetem az ottani elképzelt bolygó elképzelt lényeit.
Ha élettani gondolatról van szó: Ozmium42 [#7] megadta a választ.
.
A fénysebességnél csak a sötétsebesség nagyobb, azért is terjed annyira.
2014. okt. 22. 06:31
10/11 Napfonat válasza:
Igen! A gondolatnál semmi sem gyorsabb, hiszen egyetlen pillanat alatt a Mars felszínén lehetek a gondolat segítségével, és vizsgálhatom a kőzeteket, míg a fénynek ehhez legalább 15 percre van szüksége!
A magyar népmesék tovább hagyományozták ezt az ősi bölcsességet: a szegény ember legkisebb fia - amikor szerencsét ment próbálni - a legcsapzottabb, leggirhesebb lovat választja, amely akcióba induláskor megrázza magát, és egy aranyszőrű táltossá változik, amely olyan gyorsan repül, mint a gondolat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!