Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megtanulni az...

András145 kérdése:

Hogyan tudom megtanulni az asztrál utazást a leggyorsabb módon?

Figyelt kérdés
Régen sokszor próbáltam de nem ment.
2014. szept. 6. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
15%

szerintem érd be volán buszos utazással, vagy vonattal, az a biztos.

odaér ahova szeretnéd, biztosítás is van az útra, és néha, extrém esetben jegyet is visszatérítik.

2014. szept. 6. 22:09
 2/10 A kérdező kommentje:
vicces vagy mondhatom -.-
2014. szept. 6. 22:14
 3/10 A kérdező kommentje:
trollok válaszait nem kérem!
2014. szept. 6. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

NE haragudj, de ez nem is vicc volt, és troll sem vagyok!

Azok majd utánam jönnek.

Én csak kitapostam az utat.

Egy józanul gondolkodó!

2014. szept. 6. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
Veszel egy repcsijegyet ausztráliába. Éa voálá. Máris ausztrálutazás.
2014. szept. 6. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem pont ìgy müködik, hogy "gyorsan, de azonnal". Minden csakràdnak tisztànak kell lennie, ès neked is a megfelelö szinten kell lenned.
2014. szept. 6. 23:38
 7/10 anonim ***** válasza:
7%

Asztrálbérletet kell váltani az asztrálbékávénál, különben az asztrálellenőr nyakon ver és leszállít.

Ja, és vigyázz, hogy ne akkor szállj ki a testedből, amikor felhangzik a szignál, hogy "Vigyázat, csakrák záródnak!", mert akkor könnyen odacsukhatod az asztrálrudidat, és fájni fog!

2014. szept. 7. 01:04
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Ez a baj a mai vilaggal mindenki gyorsan gyorsan, maris, azonnal, ami most tortenik az mar az 1000 eves tortenelem, gyors info aramlas ide vezet , NEM lehet gyorsan, ez a lenyege, lassan fokozatosan lepesrol lepesre, nyugodtan, ha gyorsan akarod rab...ol,
2014. szept. 7. 07:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Gyorsan sehogy, ez nem egy termék, amit megrendelsz és a következő nap házhoz viszik. Garancia pedig sosincs rá, hogy pont neked menni fog. Ne magát a folyamatot erőltesd, hanem a felkészülést.
2014. szept. 7. 13:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon helyesem mondják azok a tisztelt kollégák, akik türelemre intenek! Hallhass rájuk!

Az asztrális utazás nem veszélytelen, nem szabad elkapkodni. Nemrég itt kérdezte valaki például, hogy rosszul tért vissza a testébe és azóta is érzi ezt, kényelmetlenségei vannak. És ez még egy viszonylag enyhe szövődmény, mert ennél sokkal durvább következmények is lehetnek. Mondok pár hasonlatot:

- elmész otthonról messzire, anélkül hogy vinnél magaddal térképet vagy lakáskulcsot...

- vagy elmész otthonról úgy, hogy tárva-nyitva hagyod a házat...

- vagy kiszaladsz a boltba, mert gyorsan akarsz venni valamit, de rajtad csak egy trikó van, kint meg épp mínusz harminc fok és hóvihar...

ugye érzed, hogy nem biztonságos?!

Pedig otthonról elmenni sokkal egyszerűbb, mint a testedből kilépni!

Ezért azt javaslom, hogy előtte alaposan tájékozódj, tanulj! Legjobb, ha van egy spirituális Mestered, de ennek hiányában legalább olvass szakkönyveket. Nekem például ez a könyv sokat segített a kezdeti lépéseknél:

Joe H. Slate: Testelhagyás

[link]

De a neten is nagyon sok inspiráló és hasznos tapasztalatot olvashatsz.

Továbbá feltétlenül javaslom, nem csak Neked, de mindenkinek, akár csak szórakozásul is ezt a könyvet:

Szepes Mária: A Vörös Oroszlán

Ez egy regény, amelyben a főhős évszázadokig utazik testből testbe, és végül fiatal lélekből egy igazi, érett Mesterré válik. Csodálatos regény, lebilincselő cselekménnyel és fantasztikusan igaz spirituális mondanivalóval. Nem rövid, de én háromszor olvastam ki. Kezdőknek mindenképp ajánlom, mert inspirációt és tartást ad lélekben.

Minden jót kívánok Neked, és kívánom, hog Béke és Tanulás kísérje utadat!

2014. szept. 7. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!