Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek az angyalkártyában?...

Hisztek az angyalkártyában? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Éppen egy filmet néztem ami angyal(ok)ról szólt, ezért utána néztem az angyaloknak a googleben és érdekes dolgot tapasztaltam. A magam módján hiszek Istenben, a mennyországban és minden ilyesmi dologban, na lényegtelen. Szóval keresgéltem és rátaláltam egy oldalra, van pár dolog írva és rákattintottan valamire és kiadott nekem egy ilyen kártyát. Pontosabban egy "Gyermek" kártyát. Amit írt hozzá az a lelkemig hatolt, kicsit meg is könnyeztem a vége felé. Lassan pályaválasztás előtt leszek és olyan dolgokat írt benne amik érdekelnek sőt, olyat is amit már egészen kicsi korom óta mondogatok. Én hiszek abban, hogy minden okkal történik. Akkor lehet, hogy ez egy üzenet lett volna?

Valaki tudna nekem felvilágosítást adni az angyalkártyáról (vagy magáról az angyalokról)? Erről a történetről mi a véleményetek? Én most egy kisebb sokk alatt vagyok.

Szkeptikusok és trollok, most kérlek titeket ne válaszoljatok!

2014. okt. 16. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Szkeptikusok kíméljenek? Akkor mért kérdezed hogy hiszek e az angyalkákban? :D Meg erre neked igaz választ ki adna? Ő sem tudhatja hogy léteznek vagy igaz e... Ha hiszel valamiben és a válaszolód is akkor általában azt mondják hogy igen, ez így meg úgy van stb... no mind1 én nem hiszek angyalokban mert nem érek rá sok a dolgom.
2014. okt. 16. 21:41
 2/4 t_GaRami_a ***** válasza:
Akkor mi is a kérdés?
2014. okt. 16. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges és én is hiszek az ilyen dolgokban. :)
2014. okt. 17. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Isten sokféleképp üzenhet nekünk. Mindenkinek úgy üzen ahogy azt az az ember el tudja fogadni.

Mindemellett a jóslás nem egy helyes gyakorlat. A jósok vagy többértelműségeket mondanak, amit mindenki úgy értelmez, ahogy neki tetszik, miközben kezüket mossák az esetleges következmények tekintetében, vagy pedig manipulátorok, akik a naiv embereket befolyásolják.

A különböző horoszkópok, kártyák és egyebek pedig, amikor személyesen nem is találkozol a "jóssal" pszichológiai alapon működnek. Általános emberi tulajdonságok vannak bennük, melyek bármelyik emberre igazak lehetnek. Pl.: "Nem szereted, ha az idődet rabolják, de ha hasznos dologgal töltheted azt, és úgy érzed megéri, szívesen szánsz időt értelmes dolgokra."- Ezt most találtam ki, és szerintem nincs olyan ember, aki azt mondaná, rá ez egyáltalán nem igaz.

2014. nov. 3. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!