Mi pontosan az ASZTRÁLIS KIVETÍTÉS?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a lélek "kiszáll" a testből. De mi a test a lélek nélkül? Mintha csak aludna?
Lassabban telik az idő, vagy ugyan úgy?
És az emlékezeted alapján formálódik meg a körülötted lévő tárgyak,vagy pontosan ugyanúgy, mintha ott lennél?
Ezek a kérdések azért vannak , mert itt-ott olvastam dolgokat, és nem tudom hihetőek-e-?! Így megkérdezem, akik már csinálták.
És mit ajánlanátok, hogy kezdjem el?
Valóban 360°-ban látsz? Kissé furcsa elképzelni.
2014. okt. 4. 22:22
1/1 Farkas András D. válasza:
Hasonló egy meditációs állapothoz kezdetben, majd a lélek kivetül, vagyis úgy hagyja el a testet, mint amikor álmodunk, nagyon hasonlóan ahhoz,az idő ugyanúgy telik, a kivetítés helyét te is választhatod, nem feltétlen kell ismert helyet, így a tárgyak olyanok mint valójában vagy nagyon hasonlóak hozzá( az agyad sémái nem játszanak szerepet, mivel a lelkeddel éled meg) Az hihető ami működik, kísérletezz. Kezdésnek olvass utána többet és keress egy portált ami több választ kínál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!