Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szkeptikusok és "hívők"....

Szkeptikusok és "hívők". Melyik összeesküvés elméletet tartjátok a legelképzelhetőbbnek és melyiket a legnevetségesebbnek?

Figyelt kérdés

Persze ugye attól is függ, hogy ki mennyit ismer...

Én a 9/11-et tartom nagyon elképzelhetőnek, hogy csak valamilyen ürügy volt az amerikaiaknak, hogy támadhassanak. Szóval belső munkát eltudok képzelni. Mindig az amerikaiak mutogatnak másokra, az összes elnök ezt csinálta. Évekkel később végre elfogták Szaddám Huszeint mégsem verték úgy nagy dobra, mint kellett volna. Pontosabban nincs semmilyen hiteles fotó, felvétel, holttest vagy bármi, amin felismerhető lenne hogy ő az. Csak kamu fotók kerültek fel mindenhová, még a CNN-hez is. Aztán meg nagy csönd. Szerintem ilyen gaztettek és ennyi év keresés után, ha nem is túl humánus módszer, de megmutattam volna valamiképp az amerikai népnek, hogy tessék itt van elkaptuk. Persze nem úgy hogy utcai menetben loholom a holttestet, de nekem ez is gyanús.

És ahogy észrevettem, nézegettem az évforduló miatt az aznapi kérdéseket, a legtöbb ember még aki nem is összeesküvés párti ők is elképzelhetőnek tartják a belső munkát.

A legnevetségesebbnek pedig a chemtrailt tartom, mert egyetlen épkézláb érv nincs a valóságossága mellett, mert az összes kijelentésüket könnyen meglehet cáfolni.

És Ti? Írjátok le, hogy miért azt írtátok amit.

George Adamski

2014. szept. 29. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#9: Ne erőlködj, Zoltán, teljesen felesleges. Ha provokálni akarsz, akkor válts stílust, mert igen könnyen fel lehet ismerni.
2014. okt. 1. 11:17
 12/12 anonim válasza:
én mindet baromságnak tartom. ha röhögni akarok ide járok: [link] :D:D:D
2014. okt. 22. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!