Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan, hogy...

Tényleg van olyan, hogy eladod valakinek a lelked?

Figyelt kérdés
Ha van, hogy lehet kilábalni belőle?
2014. szept. 17. 16:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hogy értve az árát? Mennyiért-miért adtam el?
2014. szept. 18. 22:07
 12/24 A kérdező kommentje:
Meg hogy megy egy ilyen eladás? Simán lehet, hogy anno engem átbasztak, a volt osztálytársam vezetett be az ilyenekbe, és nem túl őszinte, lehet csak azért találta ki, hogy megcsináltuk, hogy átbasszon valamivel.
2014. szept. 18. 22:29
 13/24 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? A lelkedet a sátánnak tudod eladni, hogy az életben előnyökhöz juttasson, cserébe a lelked az ő kezébe kerül, tehát halálod után a pokoldan fogsz rohadni. Feltéve, ha hiszel az ilyenekben.
2014. szept. 18. 22:33
 14/24 A kérdező kommentje:
Igen, és megcsináltam, de rájöttem, hogy elbasztam, ész szeretném visszacsinálni, ha lehet. Mondom, benne van a pakliban, hogy ez nem tötörtént meg, csak meg lettem szivatva. Szóval ez az egész hogy megy szakszerűen?
2014. szept. 18. 22:36
 15/24 anonim ***** válasza:

Kerdezo, ha valamit, ami folott tulajdonjogod van, eladsz, akkor hogyan tudod visszaszerezni a tulajdonjogodat?

Ugy, hogy visszavasarlod. A kerdes, neked van-e barmi olyanod, amiert eladja neked a lekedet az, akinek eladtad?

Nem tudom, hogy lehet olyan fontos dolgot, mint az ember lelke, eladni, ennyire atgondolatlanul, mar ne is haragudj.

Amit ebben az esetben tenni lehet, hogy eladod a lelked valakinek, aki erosebb a satannal, es majd az megszerzi tole.

Ez a valaki jellemzoen Isten.

2014. szept. 19. 01:48
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. És ennek mi a menete....? Mert erre még mindig nem kaptam választ
2014. szept. 19. 05:45
 17/24 anonim ***** válasza:

Ahogy az írásodat olvastam, nekem az jött le, hogy nem igazán hiszel Istenben. Ha Isten szerinted nem létezik, akkor ezek szerint sátán sem (a kettő csak együtt létezhet) tehát az egész lélekeladás sem valós dolog. Ha te mégis azt hiszed, hogy bajod lesz belőle, akkor először el kell fogadnod, hogy létezik Isten, majd meg kell térned, és e szerint élned az életed.

Ennyi erővel félhetnél attól is, hogy nem éred el a nirvana-t, vagy hogy nem kerülsz a valhallába, mert nem harcosként halsz meg. De gondolom nem szoktál Zeusznak sem áldozni, és még a nyár eleji emberáldozatok bemutatásán sem vettél részt. Ugyan olyan nagy az esélye, hogy a hinduknak, a vikingeknek, a görögöknek, az aztékoknak, vagy a keresztényeknek van igaza az ''igaz hittel'' kapcsolatban.

2014. szept. 19. 06:02
 18/24 A kérdező kommentje:
Rosszul jött le, vallásos római katolikus vagyok, egyszerűen kapzsi voltam. De a kérdésre még mindig nem jött válasz. Vagy az a válasz, hogy "térjek meg"?
2014. szept. 19. 06:10
 19/24 anonim ***** válasza:
Igen. Ha Istennek szenteled az életed, akkor a sátán nem tud a hatalmába keríteni. Legalábbis a katolikus hit ezt mondja.
2014. szept. 19. 06:18
 20/24 A kérdező kommentje:
Ez gondolom nem jelent "egyházi" életet, legalább is azért remélem. A válaszokat köszönöm!
2014. szept. 19. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!