Tényleg van olyan, hogy eladod valakinek a lelked?
Kerdezo, ha valamit, ami folott tulajdonjogod van, eladsz, akkor hogyan tudod visszaszerezni a tulajdonjogodat?
Ugy, hogy visszavasarlod. A kerdes, neked van-e barmi olyanod, amiert eladja neked a lekedet az, akinek eladtad?
Nem tudom, hogy lehet olyan fontos dolgot, mint az ember lelke, eladni, ennyire atgondolatlanul, mar ne is haragudj.
Amit ebben az esetben tenni lehet, hogy eladod a lelked valakinek, aki erosebb a satannal, es majd az megszerzi tole.
Ez a valaki jellemzoen Isten.
Ahogy az írásodat olvastam, nekem az jött le, hogy nem igazán hiszel Istenben. Ha Isten szerinted nem létezik, akkor ezek szerint sátán sem (a kettő csak együtt létezhet) tehát az egész lélekeladás sem valós dolog. Ha te mégis azt hiszed, hogy bajod lesz belőle, akkor először el kell fogadnod, hogy létezik Isten, majd meg kell térned, és e szerint élned az életed.
Ennyi erővel félhetnél attól is, hogy nem éred el a nirvana-t, vagy hogy nem kerülsz a valhallába, mert nem harcosként halsz meg. De gondolom nem szoktál Zeusznak sem áldozni, és még a nyár eleji emberáldozatok bemutatásán sem vettél részt. Ugyan olyan nagy az esélye, hogy a hinduknak, a vikingeknek, a görögöknek, az aztékoknak, vagy a keresztényeknek van igaza az ''igaz hittel'' kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!