Mi a véleményetek a pszichotronikáról? valakinek van tapasztalatata?
Linkelek forrást:
Idézek:
"Kérjetek és megadatik tinéktek"
Ez egyenértékű azzal, hogy azt mondod a paciencnek: "Kelj fel és járj". Azaz kamu, hazugság, keresztény fundamentalizmus (ismét idézek: "A szellemműtét sikere ... a legfontosabb az Isten akaratától."), vicc, csalás.
Ha vkinek (szegény #1!) ehhez 5 év kellett, és még mindig nem jött rá hogykamu (vagy rájött, de arra is hogy 5 év az rentgeteg), azt nagyon sajnáljuk.
szerintem semmilyen gyógyuzlás nem mehet végbe Isten nélkül.
szóval megér egy próbát
Nem, nem ér meg. KÍsérletileg bizonyítottuk hogy az imádkozás haszontalan.
Btw, tudod mi nélkül nem mennek a dolgok? MUNKA nélkül!
Két dolgos kéz bármikor többet tehet mint kétezer imára kulcsolt.
Teljesen mindegy egyetértesz-e. Ez tény.
A tudományban az a szép, hogy nem vélemény kérdése.
Én nagyon nagy hülyeségnek gondoltam az egészet, teljesen hitetlenül álltam hozzá. De mikor megismertem, minden megváltozott. Apukám súlyos cukorbeteg volt, napi 4x szúrta magát, majd találkozott egy pszichotronikussal, aki elkezdte kezelni, és ott tart, hogy már elhagyhatja az injekciókat és a gyógyszerek több, mint a felét.
Én csak kíváncsiságból vetettem alá magam egy ilyen gyógyításnak. Előtte nagyon fáradékony voltam, nagyon sokszor fájt a fejem, dekoncentrált voltam, és egyre letargiásabb. A kezelés után még mindig nem hittem benne, de 1 hét elteltével észrevettem, hogy 6 óra alvás után teljesen fitt vagyok, sokkal jobban fog az agyam, és a második kezelés után teljesen kicserélődtem.
Az egyik ismerős liszt-, szója, és tejérzékenységben szenvedett, nem tudott elmenni étterembe, mert miután ilyen jellegű ételeket evett, rögtön hasmenése volt. Miután túl volt a harmadik kezelésen, másnap ír egy sms-t, hogy éppen tejfölös kenyeret eszik....
Mindent lehet gyógyítani! Én a legnagyobb hülyeségnek gondoltam az egészet, és most ott tartok, hogy el akarom végezni a pszichotronikus képzést.
Ez egy nagy hatalom, és csak jóra szabad használni.
Csak hát erről a módzserről nagyon kevesen tudnak, mert elvakítja őket a média, na meg a gyógyszeripar...
Elvakítja őket a média meg a gyógyszeripar :D
Pszichotronikus ismerőseim és sajnos családtagom is éppen védelmet épít meg pincét ás, élelmiszert halmoz a világvégére, amit 2018-ra vártak eredetileg. Jósolták ezt nekik olyan formában, hogy Holdról támadás, özönvíz, napkitörés, apokalipszis négy lovasának eljövetele, szárazság, tűzvész. És nem tűnik ám fel nekik, hogy egyik eddigi jóslat sem teljesült. Olyan dolgokba mennek bele, amit ők maguk sem akarnak, lakáseladás, költözés, karrier feladása, család otthagyása. A legtöbbüknek van valami súlyos trauma az életében, emiatt manipulálhatóak. Ja, és ez évekig tartó szellemsebész meg pszichotronikus képzés után, egyszer csak a jóember elkezdett gyógyítás helyett világvégéről beszélni. Jól felépített hülyeség. Ha valaki ezzel a módszerrel tud gyógyulni, az fantasztikus, de tanfolyamokba ne menjen bele senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!