Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van jelentősége, ha valakinek...

Van jelentősége, ha valakinek 2011.11.11-én volt a temetése?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a 11-es az mesterszám, és ha valaki ekkor születik, az különleges ember, de a temetés is jelent valamit? Több jel is utal arra, hogy a nagymamám itt maradt, nem kelt át. Nem a lehúzó kritikákra vagyok kíváncsi, hanem annak a véleményére, aki ért a számmisztikához.
2014. júl. 27. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Én értek a számmisztikához: az egész csak belemagyarázás. Tökmindegy, hogy 11.-én vagy 12.-én születsz meg, ugyanaz az ember leszel. A temetés ugyanez. Meghalhatsz 3.-án vagy 28.-án, ugyanaz az ember voltál. Különben is, melyik naptár szerint kéne nézni? Más naptárakkal mi van?

A 2011.11.11.-et amúgy is elcsúfítja a "20" az elején.

2014. júl. 27. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Már hogyne lenne. Az meghalt. Amugy a számmiztika is egy nagy semmi, mindenbe bele lehet magyarázni valamit.
2014. júl. 27. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is értek a számmisztikához. Olyannira, hogy értem, hogy semmi értelme. Semmi jelentősége a dátumnak.
2014. júl. 28. 07:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát az pl az Elder Scrolls:Skyrimmal pont nem jatszhatott :/
2014. júl. 28. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:
És ha én nem akkor születtem az mit jelent? Sőt nem is akkor haltam meg. Na , akkor mi van?
2014. nov. 21. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!