Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt az emberek...

Miért hiszik azt az emberek hogy minden álomnak van jelentősége?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasok itt kérdéseket hogy mit jelent ez az álom?

Ezeknek többsége csupán az adott ember lelki állapotát jellemzi pl. említsek egy példát: szerelmes vagyok egy férfiba és vele álmodtam együtt voltunk összejöttünk akkor ez mit jelent?

vagy

álmomban repültem leestem sétáltam nevettem...(értelmetlen kategória)

és hasonlóak...ezek az emberek nem gondolják hogy azért álmodják ezeket mert ezt akarják?

Félre értés ne essék nem szkeptikus vagyok is hiszek a jós álmokban de ha egy embernek jós álma van az sokban eltér egy szokványos álomtól nem igazán tudom megmagyarázni miben de érzi az ember sokkal valósághűbb és mélyrehúzó

Szóval akkor az átlag ember azt hiszi minden álom jelent valamit?!

2014. júl. 1. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Megértem a felháborodásodat, de jó ha belegondolsz, hogy a legtöbb álommal kapcsolatos kérdező lehet kis tinédzser.
2014. júl. 1. 22:31
 2/6 A kérdező kommentje:
ebbe lehet nem gondoltam bele teljesen de akkor sem értem meg őket jó az első példát még csak csak...nagyon akarja az illetőt és reméli hogy ez még is jelent valamit na de a második ezt nem igazán tudom hova tenni
2014. júl. 1. 23:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Unatkoznak, az ember sok mindenen elkezd agyalni ha sok a szabad ideje. Nem kell mindent megérteni :) csak elfogadni
2014. júl. 2. 00:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre, hogy az összes álmos kérdés délelőtt jön. Vajon miért? :O

Egyébként azt hiszik, hogy majd az álmuk megmondja, mit kell csinálniuk, és minden jó és happy lesz.

2014. júl. 2. 07:32
 5/6 moosenstein ***** válasza:

Dr. House szerint az emberek tobbsege idiota.

Namarmost en nem mondom, hogy igaza van, de azert hajlok ra XD

2014. júl. 3. 23:31
 6/6 A kérdező kommentje:
teljes mértékben egyetértek veled utolsó
2014. júl. 4. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!