A rák, aids lehetnek mesterségesek?
Figyelt kérdés
Ti sosem gondolkoztatok azon, hogy ezek igazából mesterséges dolgok? Ha nagyon összeesküvés elméleteket akarnánk gyártani, akkor az aids még ilyen anti-homokos dolog is lehetne, tudom hülyén hangzik, de ezt az egy okot tudnám most mondani hirtelen :D
És hogy igazából azért nincs ellenszer, mert nem is foglalkoznak vele igazából? úgy értem, hogy ez az egész egy nagy összeesküvés?
Ebben a mai világban 911 után már bármi elképzelhető... (ott sem a terroristák voltak valójában)
2014. szept. 13. 18:11
1/14 anonim válasza:
Hanem? A 911et homi műéces ufórákok csinálták? Vazeee, hogy ez nem nekem jutott eszembe...
2/14 anonim válasza:
Biztos gondolkoztam ezen is tizedmásodpercig, aztán elvetettem mert egy orbitális baromság. Ahogy a többi hasonló "elmélet" is.
3/14 anonim válasza:
akkor már, az is lehet hogy valójában a mindenkori háttérhatalom az aki ránk hozta az öregséget és ezért nem élünk örökké, nem? :D vagy lehet hogy a reptiliánok voltak azok
4/14 anonim válasza:
bármi lehetséges
sose fogjuk megtudni
5/14 A kérdező kommentje:
egyes (elég sok...) elmélet szerint maguk az amerikaiak csinálták 911-et, a terroristák pedig jó alibi volt. Bárhogyan is volt, azóta szabadon figyelhetnek akárkit, turkálhatnak az életében... nem furcsa egy kicsit?
2014. szept. 13. 18:58
6/14 anonim válasza:
"azóta" Szerintem hatalmas tévedésben vagy.
7/14 A kérdező kommentje:
miért kötsz bele az azótába? Helyes szó. Hogy aláhúzza a korrektáló cucc az egy dolog... De mind1, nem erről akarok vitázni. És miért lennék tévedésben?
2014. szept. 13. 19:46
8/14 anonim válasza:
Arra utaltam, hogy nem azóta tehetnek meg mindent az amerikaiak. Előtte sem voltak akadályozva sok mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!