Hú nagyot csalódtam a dalai lámában. Úgy gondolja, hogy ha fenyegetőzik vissza kapja a koronát? Megengedték neki, hogy vissza térjen Tibetbe, csak nem lesz papkirály. Miért nem elég neki ez?
"5/9 ezt honnan vetted? Mivel kívülről szemlélem az összes vallási irányzatokat és nem befolyásol egyik sem, tisztábban látok mint az Oh buddhizmus keleti filozófia stb"
Mármint mit honnan vettem?
Azt, hogy nem engedték vissza Tibetbe, a hírekből. Azt, hogy nincs olyan, hogy papkirály, a felszínes ismereteimből. Azt pedig, hogy a Láma akkor születik újjá, amikor akar és ott, ahol akar, a hagyományok diktálják. És hogy így van, bizonyítja, hogy Kína törvényekkel akarja az újjászületést szabályozni.
Igen politika!
Nyílván többen szeretne elérni mert az eddigieket sem véletlenül engedte meg Kína
(kénytelen volt)
Igen kérdező, én is olvastam, hogy Kínai szabályozni akarja az újjászületést, ezzel is csökkenteni akarják a dalai láma "hatalmát".
Miért nem elég neki? Gondolom azért mert hisz abban amit képvisel és ettől megakarják fosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!