Tapasztalatatok már ti is hasonlókat?
Csodálkoznak szüleim hogy félek egyedül maradni a lakásban este a sötétben egyedül... Épp a tegnap mesélte egy közel álló barát, hogy vasárnap éjjel 2 óra körül hogy járt : azt tapasztalta hogy hirtelen megébred de nem tud mozdulni, és 1-2 perc után megfordul az ágyában és egy sötét alakot lát az ágya előtt, majd azt mondta hogy ez az alak elsuhant az ablak felé. Utána már nem látta. Ő arra gyanakszik hogy valószinüleg halucinálta, holott ő váltig állitja hogy ébren volt, nem álmodott. Szerintem kizárt a halucinálás, de nem tudom.
A helyzet ott válik furcsábbá hogy ő már a harmadik ismerősöm aki ilyet tapasztalt és ténleg, amikor már egy közeli ismerős, barát is megerősiti, aki nem hisz ezekben, azért elgondolkozol...
TI is tapasztaltaok már ilyeneket?
Ténleg csak halucinálás?
én is láttam ilyen árnyat este a szobámban, másnap felkeltem és tarkónvágtam a tesóm, hogy többet ne hülyéskedjen a sötét szobában, fekete jelmezben.
azóta megszűnt a jelenség.
Még soha életemben nem keltem úgy fel, hogy hallucináltam volna. Olyan megesett hogy félig álmodtam, és ahhoz igazítottam a valóságot(csörgött a telefon, és azt hittem álmomban csörög), de hogy szabályos alakokat hallucináljak, azért kicsit erős kijelentés.
Ezek a lények energiát vesznek el tőled, valamilyen formában. Ahhoz, hogy ez zavartalanul menjen, megdermeszt, nekem rengetegszer volt már, rutinos lettem, simán kiszabadulok a szorításukból.
Gondolj bele, hányszor lehetett hogy fel sem keltél, amikor meg épp sikerült akkor egyszerűen óvatlan volt ugyanis szem előtt maradt képességei ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!