Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Al Bielek, vajon igazat...

Al Bielek, vajon igazat beszél? többi lent.

Figyelt kérdés

itthon nem akkora felkapott téma:

the montauk project & philadelphia experiment

többek között beszél a jövőben történő eseményekről 2137-ben 2749-51-ben is járt ,háttérhatalmakról, az új világrendről, alien agendáról, arról,hogy a föld lakossága 300 millióra esik vissza a több milliárdról mivel ez az agenda szereti az emberi húst, az usa-ban a területek víz alá kerüléséről, katonaságról,világháborúról,repülő városokról 2749-ben , a mindenséget irányító lámáról és a szuper fejlett rendszerekről , űrlényekről, technológiákról

vélemények?

2014. szept. 10. 13:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
habár feleslegesnek tartom az erről történő vitát, azért mégis titkos tibeti tudás birtokosa a dalai láma, kundalini stb, és ahogy olvastam , ezek a kísérletek is ezen és az agykontrollon alapulnak, továbbá a hangrezgés által keltett anyagok mozgatása, anti gravitációs , levitációs stb. technikák is indiához és tibethez köthetőek. És azt se feledjük,hogy a beszámolóban nem esik szó 2137 és 2749 közötti eseményekről csupán általánosan, egyébként olyat is olvastam aki egyenesen azt állította,hogy ez az egész hoax, külön oldal is van angol nyelvű ami direkt al bielek hoax témát boncolgatja nem olvastam bele különösebben.
2014. szept. 10. 18:05
 12/17 A kérdező kommentje:

kedves # 8

kérted,hogy írjam le neked összefoglalóan amiről még beszél megnéztem tovább a videóját íme:

telepatikus úton kommunikálnak, láma rendszer az tulajdonképpen mindent betöltő kontroll rendszerük 2749-ben,

kristályút forma tudatosság "crystalline form consciously.." , érdekes összefüggés megint csak a gyémánt út azaz a buddhizmus tibeti ága,és a 2749-ben lévő láma rendszer között. Ezek(kel) a tudatos,intelligens informatikai rendszerek képesek manipulálni az időt és az anyagokat.

Érdekesség: a régi megmaradt ma ismert városokból múzeum városokat csinálnak pl.: new york ...

2014. szept. 10. 23:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Köszönöm a segítséget.

De valószínűleg gugli fordítóval lefrodítok pár olyan angol nyelvű honlapot is, ahol a jövőbeni változásokról beszél, mert sajna a magyar nyelvű montauk és philadelphia -projekt leírásoknál csak az 1945 -és 1985 közötti időhurokból beszélnek,de azt is megvariálva, ezerféleképpen.

2014. szept. 10. 23:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Al Bielek visszament időben és megpróbálta megőlni Jézust, de képtelen volt megtenni a teste nem engedelmeskedett az akaratának, azaz úgy tűnik bármi is a valóság, a jövő bármit hoz is, determinisztikus világban élünk
2014. szept. 11. 17:11
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 ez baromság nem próbáltak visszafelé menni az időben mivel nem is tudták szabályozni,hogy milyen idősíkban kössenek ki és mivel nem is volt meg hozzá a kellő technikájuk sem, mivel ezek kísérleti jellegű tesztek voltak, ahogy én leszűrtem az idő folyama előre felé halad , semmiképpen nem visszafelé és nem megfordítható ezért nem tudnak visszamenni az időben ,mert az már megtörtént, al bielek se tudott a teóriái szerint magyarázatot adni őt ,hogy küldték 2749-ből vissza,de erre gondolom úgy lehettek képesek,hogy ott már létezett al bielek mint személy, magyarul aki ott létezett csak az létezhet ugyanott ugyanakkor. Egyébként jó kis trollkodás volt #14-es amit itt előadtál,de semmiképp nem vicces.
2014. szept. 11. 19:01
 16/17 anonim válasza:

ez azért elég nagy hülyeség

mármint nem csak úgy az egész dolog, hanem konkrétan a múltba utazós dolog amit utoljára írtál. semmi logika nincs benne, hiszen mivel előre ment, itt sem létezett tovább, tehát az a minimum, hogy visszafelé is lehet menni. az meg megint hülyeség, hogy "a múltba nem lehet menni, mert már megtörtént".. ez relatív, mint ahogy nyilván a 2749 belieknek is múlt volt a 20. század, tehát már megtörtént, mégis visszaküldtek oda valakit aki nyilvánvalóan megváltoztatta valamilyen formában a múltat, hiszen nem csak új tudással érkezett vissza, de úgy él most itt, hogy eredetileg 47-ben megszűnt létezni

2014. szept. 12. 15:30
 17/17 A kérdező kommentje:
akkor olvasd el kétszer is amit írtam , és rájössz a logikámra,hogy nem hibás.
2014. szept. 12. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!