Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért idegesítő a hallgatag...

Miért idegesítő a hallgatag ember?

Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 07:26
1 2 3
 21/26 Laylah ***** válasza:
90%
Nem mondtam egy szóval sem, hogy felsőbbrendűnek érezném magam, mert tudok hallgatni... Mint ahogy az első válaszomban írtam, kétféle ember van: az egyik, aki csendben is elvan, a másik, aki nem tud mit kezdeni a csenddel, és úgy érzi, meg kell törnie mindenáron. Igazából megvan a helye a csacsogásnak meg a csendnek is, az arany középút a legjobb.
2014. szept. 4. 10:20
 22/26 anonim ***** válasza:
38%

"Tavaly két csacsogó szobatársat kaptam koliban, állandóan csiripelniük kellett valamiről. Ki is utáltak, mert sokszor inkább olvastam vagy valami mást csináltam - csendben. A jelenlegiek jó fejeknek tűnnek, és másodéves leszek most, az egyik végzős, a másik meg most kezdi a mestert, tehát nem éretlen kis csitrik"

Olvasd el újra és értelmezd: ez szerinted nem lenéző? Ők beszéltek(nem csiripeltek!) valamiről, te kivontad magad. Az új szobatársak azért jó fejek mert olyanok mint te(kukák)? A szociofóbok mindig többnek gondolják magukat másoknál, ezért utálják őket.

2014. szept. 4. 10:27
 23/26 Napfonat ***** válasza:
86%

Mélypszichológiai megállapítás, hogy azok az emberek, akik vég nélkül f.ssák a szót, azok nagyon felületesek, és ritkán képesek mélyebb kapcsolat kialakítására.

A hallgatag emberek megfontoltabbak, többszor is átrágják és megfontolják a mondanivalójukat, mielőtt megszólalnak. Vagy egyszerűen csak mást tartanak fontosnak, és a pletyka szintű kommunikációval nem tudnak mit kezdeni.

2014. szept. 4. 11:14
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallgatag ember vagyok, de nem azért mert lenézem a többieket, egyszerűen csak azért, mert nem jártatom feleslegesen a számat, csak akkor beszélek, ha van is mondanivalóm. A baráti köröm e szempontból vegyes, vannak nagy dumások, és vannak csendesebbek is, mint pl. én, és jól megvagyunk együtt.
2014. szept. 7. 19:11
 25/26 A kérdező kommentje:
Két végletet írtok. De én az olyan hallgatag emberről írtam akivel nem lehet megbeszélni semmit csak néz bambán. Én se szeretem az örökké locsogó embert, a a kuka módjára hallgatót, akinek mondják, hogy baj van a házassággal és nem kerek az egész ezért meg azért és annyit mond , hogy ne bas...gass Aztán meg csodálkozik ha elhagyják
2014. szept. 13. 10:53
 26/26 A kérdező kommentje:
És mire otthagyja az asszony megvilágosodik?
2014. szept. 14. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!