Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért idegesítő a hallgatag...

Miért idegesítő a hallgatag ember?

Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 07:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert nehezebb vele kommunikálni, vagy nemtudom :)

Engem a szóf_sás jobban idegesít :D

2014. szept. 3. 07:47
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
Ua. mint első. Engem a beszédes emberek jobban idegesítenek, mint a hallgatagok. Sőt, szeretném ha senki nem szólna hozzám, amíg nem kezdeményezek kommunikációt.
2014. szept. 3. 08:07
 3/26 anonim ***** válasza:
51%
mert nem fogják a kezed nagy döntéseknél mint haver ugy sem. hallkan magadra hagynak
2014. szept. 3. 08:24
 4/26 anonim ***** válasza:
88%

Mindig azt gondolom azokról az emberekről, hogy unják a társaságom, hogy nem akarnak velem "vegyülni". Mit lehet kezdeni egy néma emberrel? Semmit. Nem szól hozzá a témához, elzárkózó a testtartása, ha megszólítom, csak rövid válaszokat ad. Egy ilyen emberrel nem lehet mit kezdeni.

Lehet hogy csak zavarban van, de a lényegen nem változtat.

2014. szept. 3. 08:42
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar.Ha akarok, úgyis képes vagyok beszélgetést kezdeményezni vele, ha meg nem akarok, akkor jobb is, ha csendben van.A szövegládák azonban nehezebben elviselhetőek számomra.Nyomja a sódert, csak mondja, mondja, már látja, hogy forgatom a szemem és menekülnék, de csak mondja tovább, azt ami abszolút nem tartozik másra, meg nem is érdekel.

Ennél nincs borzalmasabb!

2014. szept. 3. 09:05
 6/26 Spilerke ***** válasza:
100%
Nem is tudom talán néha idegesítő lehet, amikor beszélsz neki ő meg, csak néz maga elé. Én is szoktam hallgatag lenni, amikor épp csinálok valamit, vagy szerelek akkor beszélhetnek nekem, amennyit csak akarnak meg sem hallom, csak bólogatok.
2014. szept. 3. 09:19
 7/26 anonim ***** válasza:
89%

Mert azt akarod, hogy mindenki veled/rólad beszéljen Ő meg felül emelkedik ezen és felesleges témákba nem megy bele

Amúgy miért lenne idegesítő?

2014. szept. 3. 09:26
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a hallgatás nagyon sok mindent jelenthet, és frusztráló lehet, ha nem tudjuk, mit gondol a hallgatag ember. Megvet? Érdemesnem sem tart a válaszra? Nem érdekli a mondanivalónk? Stb.
2014. szept. 3. 09:31
 9/26 anonim ***** válasza:
77%

mert belelát a fejembe neki pedig titkai vannak.

és hazudik mikor nem néz a szemedbe. megfejthetetlen-talán egyszer elmondja a miértet. de már nem hiszem hogy eljön az a nap.1025

2014. szept. 3. 09:42
 10/26 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk mert szeret a gondolataiba mélyedni? Elemzi a hallottakat, töviről hegyire átvizsgálja a dolgokat, és csak akkor szólal meg, amikor szügségét érzi.
2014. szept. 3. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!