Rúd mágnessel stimulálni a spirituális képességeket?
Egyetlen kérdés: te most komolyan elhitted ezt a sok sületlenséget, amit itt az utóbbi fél órában összehordtam?
Hihetetlenek, hogy mennyire hiszékenyek az emberek, komolyan, ebből meg kéne gazdagodni.
Vennél tőlem U-mágnest? 5000 ft, garantált hatás.
Üdv,
FényLény
Ember, leírtam, hogy éppen most vertelek át. Nem esik le semmi? Semmi? :D
Üdv,
Nem is vagyok fénylény
Néha szoktam írogatni ilyen baromságokat, kíváncsi vagyok, meddig lehet elmenni anélkül, hogy a kérdezőhöz (és hozzád) hasonlók gyanút fognának. Már rájöttem, hogy gyakorlatilag végtelenségig lehet szopatni mindenféle ezoterikus szövegekkel, de ha még beleírok pár áltudományos szöveget is, akkor végleg nyert ügyem van. Persze még bele lehet venni a Chemtrailt meg a HAARP-ot is:)
A "fénylény" szót elég sok helyen olvastam már, ilyen idióta ezoterikus oldalakon, a Google is kiad rá 15.600 találatot:)
A Kristályhang blogért meg külön köszönet, párszor már felröhögtem rajta:)
Ja bocs, aláírás lemaradt:)
Üdv,
FényLény
Trollkodni jó dolog :# de minek mondasz nekik hasznosnak tünő infókat trollkodni sokkal jobb mert ha hasznosnak tünő infókat adsz meg neki akkor azt hiszik,hogy menni fog és el is hiszik maguknak.
Üdv:slenderman
És még a szkeptikusok is rádmásznak
Üdv:slenderman
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!