Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Leírtam a tulajdonságaimat...

Leírtam a tulajdonságaimat lent. Milyen állat talál?

Figyelt kérdés
Egy totem féleségre gondoltam, de nem tudom, hogy milyen állat hasonlít rám, mint külső tulajdonságok szerint, mint belsők szerint. Magas, vékony fiú vagyok, sötétbarna haj, zöldes-szürkés szem, kreol bőrszín. Emberekkel és állatokkal hamar összebarátkozom, hűséges vagyok, szeretem, ha szeretnek( :P ). Hamar jár a szám, néha megondolatlan vagyok. Ha valami rosszat teszek, sokszor hosszú ideig bánkódom, szégyenlem magam. Szeretek a középpontban lenni, és az emberek szeretik a társaságom. Intelligens vagyok, de teszek hülyeségeket. Beképzeltség nélkül mondtam el, mert ez vagyok én. Milyen állat illene egy totemnek, ami hasonlít hozzám?

2014. aug. 27. 23:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja! Azt nem írtam, hogy nagyon fitt vagyok. Jó ideje parkourözöm, biciklizem és úszom. Imádom a magasságot és ha azt meg kell hódítani. Jó famászó vagyok, és szeretek az erdőn vadat lesni. :D Kiváló a látásom, a hallásom sem rossz, éjjelente bármelyik családtag szobájából (nyikorognak az ajtók elég rendesen...) kicsenek akár egy telefontöltőt, akár egy üveg vizet. Én valami nagymacskára gondoltam, zöldes-szürkés szemmel, lopakodással...
2014. aug. 28. 00:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Kutya vagy teee!
2014. aug. 28. 00:07
 3/8 anonim ***** válasza:
2014. aug. 28. 00:15
 4/8 anonim ***** válasza:
holló
2014. aug. 28. 01:25
 5/8 anonim válasza:
Az első rész alapján abszolút kutyát tudok elképzelni, a második viszont tényleg macska. Nem is tudom, talàn egy macseb lennél? :D Vagy egy olyan macskafajta illik hozzád, ami rendelkezik kutyákhoz hasonló belső tulajdonságokkal pl: én macskám is ilyen (ragdoll).
2014. aug. 28. 02:32
 6/8 anonim ***** válasza:
jaguár
2014. aug. 28. 06:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Kecske [link]
2014. aug. 28. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:
róka
2014. aug. 28. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!