Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Magyarországon milyen ijesztőe...

Magyarországon milyen ijesztően csúf, róka nagyságú állat fordulhat elő?

Figyelt kérdés

Megátalkodott szkeptikusok közé tartozom, de most nem tudom, hova tenni a jelenséget. A pesti Cinkotai erdő szélén vivő úton átszaladt előttem egy nagyon ronda, róka méretű, de szürkésfekete bundájú, hosszú fejű állat. Háta "púpos" volt. Ez az erdő elég kicsi. Nagyobb testű állatok előfordulnak, de nem honosak.

Ami biztos: nem nyúl, nem róka volt. Ha kutya, akkor valami nagyon-nagyon szerencsétlen keverék. Egyes chupacabra fotóra hasonlított. Félve írom le, mert nem állítom, hogy az volt. Ezért nem is természetfeletti lényekhez írom.

De szerintetek lehetett valami olyan, ami elvileg nem honos errefelé, vagy nem ismert?

2014. jún. 16. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
A kunhegyesi óriáshörcsögegér hasonló tulajdonságokkal bír.
2014. jún. 16. 09:38
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Az a furcsa, hogy ilyen távol került természetes előfordulási helyétől.
2014. jún. 16. 09:38
 3/12 anonim ***** válasza:

ugye csak viccelsz? :D

itt van nem messze tőlünk az erdő, nem szeretnék kutyasétáltatás közben meglepetésbe akadni... :D

2014. jún. 16. 10:03
 4/12 anonim ***** válasza:

toportyánféreg, más néven aranysakál? az nagyon nagyon ritka, de létező vadállat, a közelmúltban kezdtek ismét feltűnni Mo-n.

Hasonlít a rókára a bunda színe miatt, de a feje hosszabb.

[link]

2014. jún. 16. 10:03
 5/12 anonim ***** válasza:

talán sakál?

[link]

2014. jún. 16. 10:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem hasonlított rá. Nem mondom, hogy alaposan tanulmányozhattam, de nem őrült tempóban rohant. Mint írtam, a háta olyan volt, mint amikor a macska felpúposítja magát. A pofájának a hossza, mint a törzs egyharmada kb.
2014. jún. 16. 10:26
 7/12 anonim válasza:
Lehet,hogy egy beteg róka/sakál lehetett, nem kell egyből a chupacabrára gondolni.
2014. jún. 16. 20:52
 8/12 anonim válasza:
Egyébként a legendás chupacabra nem más mint egy rühes prérifarkas,csak a "szemtanúk" kiszínezik a látottakat. Háziállatokra fanyalodik mert túl gyenge a vadállatok megöléséhez és csak a vérüket szívja ki mert nem tudja elrágni a húsukat. Kár túlbonyolítani az egészet.
2014. jún. 16. 21:07
 9/12 anonim ***** válasza:
én is arra gondoltam, hogy egy gerincében megsérült és ettől púposra alakult sakál lehetett..
2014. jún. 16. 21:11
 10/12 Boldi11 ***** válasza:
Vadmacska ? de amugy az aranysakalra fogadnek
2014. jún. 16. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!